• menu

  Agenda

  15 April 2021

  Presentatie Think Tank 2021

  Vanaf 4 februari gaat de vijfde Flevo Campus Think Tank van start. De komende maanden gaan 20 enthousiaste studenten en young professionals werken aan een ‘voedselparagraaf’ als aanbeveling voor de nieuwe regering.

  Houd onze website in de gaten, waar en hoe jij kunt deelnemen aan de presentatie van hun resultaten.

  14 April 2021

  Meet-Up dag 2021

  Het is bijna weer tijd voor onze jaarlijkse Meet-Up dag! Op 14 april zenden we een livestream uit waarin we met verschillende experts aandacht besteden aan belangrijke voedsel-onderzoeken en ontwikkelingen. Er staan een vijftal onderwerpen op de rol. De Meet-Ups zijn vrij toegankelijk en online te volgen. De sprekers worden binnenkort bekend gemaakt. Houd de nieuwsberichten in de gaten voor nieuwe updates.

   

  April 2021

  Opening de Village

  In april opent de fysieke locatie van de Village haar deuren, en vanaf dat moment wordt er verder gebouwd aan de invulling van de inclusieve hub die het moet gaan worden. De Village wordt dé broedplaats voor voedselveranderaars, op het Floriadeterrein in Almere. We zeggen ‘wordt’, want de Village moet nog worden opgebouwd. 🏗️  En het mooie is: jij kunt daar deel van uitmaken! Want jij kunt, als (jonge) voedselprofessional, een van de eerste bewoners worden. Dat betekent: 6 maanden lang een gratis werkplek + toegang tot het beste onderwijs, netwerk en experts.

  Wil jij de eerste bewoner worden? Check: flevocampus.nl/village

  Maart 2021

  Essaywedstrijd 2021

  Vanaf maart dit jaar kun je weer meedoen aan de jaarlijkse essaywedstrijd van Flevo Campus. De winnende essays krijgen een publicatie in het Flevo Campus jaarboek én een mooi honorarium. Houd de website en onze nieuwsbrief in de gaten voor updates over deelname. Bekijk de essays van de winnaars van vorig jaar.