• menu

  Agenda

  Augustus 2021

  Start Summer School

  In augustus gaat weer een nieuwe Summer School van start! Houd onze website en socials in de gaten voor meer informatie. 

  September 2021

  Start Master of Science: Food Systems Innovation

  In september gaat de eerste master opleiding in de stad Almere van start! Het gaat om de éénjarige Engelstalige masteropleiding, Food Systems Innovation. Studenten worden opgeleid om innovatieve en praktische oplossingen te bedenken voor de uitdagingen van ons huidige voedselsysteem. Meer info of je aanmelden? Check: flevocampus.nl/de-eerste-masteropleiding-food-systems-innovation-is-een-feit/

   

   

  Zomer 2021

  Opening de Village

  In de zomer van 2021 opent de fysieke locatie van de Village haar deuren, en vanaf dat moment wordt er verder gebouwd aan de invulling van de inclusieve hub die het moet gaan worden. De Village wordt dé broedplaats voor voedselveranderaars, op het Floriadeterrein in Almere. We zeggen ‘wordt’, want de Village moet nog worden opgebouwd. 🏗️  En het mooie is: jij kunt daar deel van uitmaken! Want jij kunt, als (jonge) voedselprofessional, een van de eerste bewoners worden. Dat betekent: 6 maanden lang een gratis werkplek + toegang tot het beste onderwijs, netwerk en experts.

  Wil jij de eerste bewoner worden? Check: flevocampus.nl/village

  4 juni

  Online opening Food Forum

  Houd voor meer informatie de Flevo Campus website in de gaten.