Agenda

Reigersnest Mini Festival

Begin je weekend goed en kom op vrijdag 26 januari naar het eerste Reigersnest Mini Festival van 2024. Kom genieten van live muziek, lokaal eten en drinken en kunst en cultuur, en: proef als eerste 'BR'!
reigersnest festival

Wat

o.a. Brouwerij Stijl (Anneke en Raymond Geraads), Oerz Foodtruck (Joost Bosker), DJ Kringloop (Jasper van Es), Mannie Krak

Wanneer

Tijd

Waar

De Blauwe Reiger
De Steiger 74
1351 AE Almere Haven

Het Reigersnest Mini Festival wordt elk kwartaal georganiseerd door de creatieve ondernemers van De Blauwe Reiger, een broedplaats voor lokale ondernemers en artiesten op het gebied van voedsel, fotografie, design, beeldende kunst, graffiti, textielkunst, keramiek, theater en nog veel meer.

Laat je op vrijdag 26 januari inspireren door livemuziek, lokaal eten en drinken, kunst en cultuur uit Almere. Mis het niet want tijdens dit Mini Festival wordt ook het nieuwe Flevo Lokaal product BR (‘bier, maar dan korter’) officieel gelanceerd. BR is het resultaat van een brouwexperiment van Brouwerij Stijl waarbij ze een ‘bier’ hebben ontwikkeld met 100% ongemout lokaal graan uit Flevoland.

  • BR met witte achtergrond