Food and the city

Voor wie

Flevo Campus brengt de verschillende actoren die bepalend zijn voor hoe en wat we eten, samen. Want hoewel die vaak van groot belang zijn op elkaars realiteit, ontmoeten zij elkaar vaak nog te weinig. Op deze pagina vind je een kort overzicht van die actoren en wat Flevo Campus voor hen kan betekenen.

Voor wie is Flevo Campus?

Nederland is een echt voedselland: het is een hub voor im- en export, producten uit Nederland gaan de hele wereld over, en Nederlandse agrarische sector is wereldvermaard. Je vindt in Nederland dan ook een levendige en toonaangevende voedselsector. Ondernemers van divers pluimage bepalen vandaag wat er morgen op het bord ligt van consumenten over de hele wereld.

Ondernemers zijn belangrijk, omdat ze aan de frontlinie van verandering staan. Maar voor een goed werkend voedselsysteem is meer nodig: ook onderzoekers en onderwijzers, bestuurders van overheden (van zeer lokaal tot internationaal) en natuurlijk de consument zelf: burgers die begaan zijn met de wereld om hun heen en hun eigen welzijn.

Flevo Campus brengt deze actoren samen, maar erkent tegelijkertijd dat deze groepen aparte onderwerpen en invalshoeken hebben, als het aankomt op voedselvraagstukken. Klik daarom vanaf deze pagina verder naar de doelgroep die het meest toepasselijk is voor uw situatie.

Cookie toestemming
We gebruiken geanonimiseerde tracking cookies op onze website