Agenda

Fashion Business Conference 2023: the green edition

Van mode- en lifestylemerken wordt steeds meer verwacht dat ze duurzamer opereren. Ben je werkzaam in de lifestyle-sector en wil je verduurzamen? Meld je aan en laat je inspireren!
fbc nieuwsbrief banner-3

Wat

M.m.v. onder andere Mathijs Kettelerij, Carolina Riffi Ollite, Dimitry Loiseau, Peter Post, Food Forum, Flevo Campus, PRICE en Horizon.

Wanneer

Tijd

Waar

Natural Pavilion
Arboretum West
ALMERE

Meld je aan

Van mode- en lifestylemerken wordt steeds meer verwacht dat ze duurzamer opereren en dit goed communiceren naar hun klanten.

The Fashion Business Conference: de groene editie is een congres voor professionele ondernemers in de segmenten fashion, beauty en lifestyle. Ontwerpers, merkeigenaren, winkels, marketeers en iedereen die zich bezighoudt met duurzaamheid in de lifestyle-sector komen samen om te leren over de nieuwste trends, vaardigheden uit te breiden, mogelijkheden te bespreken om de eigen toeleveringsketen te verbeteren, lokaal te denken en wereldwijd te handelen. Laat je inspireren door merken die met succes in het buitenland zijn gelanceerd, en match met partners over de hele wereld!

Het online matchmaking-gedeelte van dit evenement nodigt iedereen uit die zich inzet voor het verbeteren van duurzaamheid in mode, beauty en lifestyle terwijl kortere toeleveringsketens worden gepromoot om mogelijke samenwerking te bespreken.

  • FBC-FC-Lable Logo