Wat
Sprekers onder andere:
Fatmata Binta
Angela Dimayuga
Chris Ying
Sprekers onder andere:
Fatmata Binta
Angela Dimayuga
Chris Ying
Rijksmuseum Auditorium
Duurzaamheid in gastronomie is een groter thema dan ooit. We kennen inmiddels allemaal de verhalen over plantaardig, minder afval en lokale producten van kop tot staart. Tegelijkertijd heeft deze ontwikkeling ervoor gezorgd dat er een hoop aannames, keuzes op basis van “gut feeling” en onvolledigheden het begrip binnen zijn geslopen.
“Duurzaamheid” is voor veel mensen een holle frase geworden, waarbij het voor de gastronomie moeilijk is om de stap naar de praktijk te maken. Maar dit ontslaat de gastronomie niet van de plicht om vandaag al aan de slag te gaan met wat er al langer bekend is. Welke aannames bestaan er over duurzaamheid? Wat maakt gastronomie nou écht duurzaam, en welke stappen kunnen er nu al gezet worden?
Het komende Low Food Symposium steekt een kritische peilstok in de grond namens de voedselbeweging.
Tickets zijn hier te verkrijgen: https://www.lowfood.nl/symposium
Kom de opening van de Dutch Food Week vieren en laat je verrassen door alle lekkernijen op de 20 meter lange borrelplank met producten uit de buurt van lokale ondernemers.
Meer informatieRestaurant BoutiQ
Grote Markt 3
Almere
Gratis
Op zaterdag 7 oktober doet Flevo Campus mee aan het Weekend van de Wetenschap. Kinderen kunnen in het Natural Pavilion meedoen aan een kookworkshop, leren over verschillende smaken, bonen planten en nog veel meer!
Meer informatieCampusterrein
Arboretum West
Almere
gratis
Closing event of the fifth edition of our Food Pioneers Program. Come and meet the pioneers, see them pitch their product or business to an expert panel and sample their products!
The Natural Pavilion
Arboretum West
Almere
gratis