Wat
Sprekers onder andere:
Fatmata Binta
Angela Dimayuga
Chris Ying
Sprekers onder andere:
Fatmata Binta
Angela Dimayuga
Chris Ying
Rijksmuseum Auditorium
Duurzaamheid in gastronomie is een groter thema dan ooit. We kennen inmiddels allemaal de verhalen over plantaardig, minder afval en lokale producten van kop tot staart. Tegelijkertijd heeft deze ontwikkeling ervoor gezorgd dat er een hoop aannames, keuzes op basis van “gut feeling” en onvolledigheden het begrip binnen zijn geslopen.
“Duurzaamheid” is voor veel mensen een holle frase geworden, waarbij het voor de gastronomie moeilijk is om de stap naar de praktijk te maken. Maar dit ontslaat de gastronomie niet van de plicht om vandaag al aan de slag te gaan met wat er al langer bekend is. Welke aannames bestaan er over duurzaamheid? Wat maakt gastronomie nou écht duurzaam, en welke stappen kunnen er nu al gezet worden?
Het komende Low Food Symposium steekt een kritische peilstok in de grond namens de voedselbeweging.
Tickets zijn hier te verkrijgen: https://www.lowfood.nl/symposium
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat? Kom dan naar ons wekelijkse vragenuurtje voor ondernemers in Natural Pavilion!
Natural Pavilion
Arboretum West
1325 WB ALMERE
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat? Kom dan naar ons wekelijkse vragenuurtje voor ondernemers in Natural Pavilion!
Natural Pavilion
Arboretum West
1325 WB ALMERE
Een smaakvolle avond over goede granen op ons bord. Hoe gezond is tarwe en hoe brengen we innovatie in de keuken met dit eeuwenoude gewas? Ontdek het tijdens de tweede aflevering ‘Tasty Tarwe’ in Pakhuis de Zwijger.
Meld je aan!Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam
Gratis