Agenda

Inspiratiesessie ihkv Supermarkt van de Toekomst

Interactieve bijeenkomst rond het thema Supermarkt van de Toekomst. Luister naar de (gast)sprekers, stel vragen en wissel ervaringen uit!
_DSC2608

Wanneer

Tijd

Waar

Natural Pavilion
Arboretum West
Almere

Meld je aan!

De supermarkt van de toekomst is een belangrijk speerpunt vanuit de Almeerse voedselstrategie. In het project met dezelfde naam onderzoekt Flevo Campus of het mogelijk is om een lokale, consumentgestuurde productlijn op te zetten en rendabel te maken. Daarvoor ondervroegen we Almeerders over hun voedselvoorkeuren en wat ze missen in de schappen van de supermarkt. Hun antwoorden dienden als inspiratie voor de lokale productlijn FC LOKAAL.

Wat staat er op het programma?
Verschillende sprekers delen hun visie op, en ervaring met, vernieuwende concepten en experimenten rond de Supermarkt van de Toekomst. Het publiek wordt in het interactieve gedeelte betrokken door middel van stellingen, en de ochtend wordt afgesloten met een symbolisch spel ontworpen door Jim van der Wardt van Circuloco.

Sprekers:

  • Flevo Campus directeur Lenno Munnikes trapt de ochtend af met de doelen van het Flevo Campus project Supermarkt van de Toekomst en licht toe hoe FC Lokaal binnen dit project past
  • Thera van Heuveln, projectleider Supermarkt van de Toekomst geeft een update over de stand van zaken rond FC Lokaal, deelt de opgedane kennis tot dusver en waar we naartoe willen. 
  • Ed Slooten, eigenaar van Plus Duin, deelt zijn ervaring met en visie op experimenteren in de supermarkt
  • onderzoeker Marlijn Huitink neemt ons mee in haar onderzoek naar koop- en beïnvloedingsgedrag van jongeren en de mogelijke rol van de supermarkt daarin.

Aanmelden