Agenda

Zomerbries Festival Almere (ZoBrA)

Kom op zaterdag 6 juli naar Utopia eiland! Als onderdeel van het driedaags theaterfestival ZoBrA is er op die dag van alles te beleven in en rondom de stadstuinderij. De activiteiten worden georganiseerd door Flevo Campus en Stichting Weerwoud.
_DSC3506

Wanneer

Tijd

Waar

Utopia Eiland
Almere

Op 5, 6 en 7 juli waait er een verkwikkende zomerbries over Almere! Gedurende drie dagen wordt het idyllische Utopia Eiland omgetoverd tot een oase van kunst, cultuur en natuur.

Kom op zaterdag 6 juli tussen 11:00 en 17:00 uur langs en doe mee aan de leuke activiteiten op de stadstuinderij en in de educatieve tuin, mogelijk gemaakt door Flevo Campus en Stichting Weerwoud! Er is van alles te doen voor jong en oud – denk aan wilde moestuin pesto maken en groenten pannenkoeken bakken met groenten en kruiden van de stadstuinderij.

Primeur!

Flevo Lokaal heeft weer een nieuw product ontwikkeld: een verfrissende bietenlimonade, met een vleugje citroen. De limonade is binnenkort op de Flevo Lokaal verkooppunten verkrijgbaar, maar kan op 6 juli exclusief geproefd worden!

Verwacht verder theater, muziek en beeldende kunst door onder andere Theatergroep SubSub, Nieuw Podium Klassiek Almere, BonteHond, Zaal X, Jippie Stippie, Stichting Jazz Almere, Erik is eerlijk en Kids Dance Academy. Kortom: voor ieder wat wils!

Let op: voor de theatervoorstellingen is de toegang gratis, maar je moet wél een ticket bestellen. Dat doe je hier.

Mis deze unieke belevenis in een betoverende omgeving niet. Binnenkort meer over de volledige line up op de social media kanalen van Flevo Campus en Stichting Art Culture!

  • chris-lawton-vBA-JNHAraI-unsplash