Wat
Bilal Bouazza kookt lunch met reststromen
Bilal Bouazza kookt lunch met reststromen
Verspil Me Niet Centrum
Neringpassage 25
Lelystad
In het nieuwe Verspil Me Niet Centrum in Lelystad staan duurzaamheid en circulariteit centraal. Het centrum biedt een breed scala aan activiteiten en producten die bijdragen aan een circulaire economie.
Ook voedselverspilling staat er op de agenda, en in dat kader kookt chef kok Bilal Bouazza van restaurant Laymous (overbuurman van het Verspil Me Niet Centrum) op woensdag 25 september met groenten van de stadstuinderij op Utopia eiland en reststromen een heerlijke lunch in het Verspil Me Niet Centrum. Mensen die Bilal een beetje kennen weten dat hij er ongetwijfeld iets betoverends van maakt.
De kosten om deel te nemen aan deze lunch zijn € 12 per persoon. Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail aan hallo@vmnc.nl.
Flevo Campus nodigt je uit voor een bijeenkomst op 24 juli over stadslandbouw in Almere, als onderdeel van FOODCITYBOOST. We bespreken kansen, knelpunten en bouwen aan een netwerk. De Universiteit Luik verzorgt een workshop en er worden surveys afgenomen. Inclusief drankjes & diner.
Meld je uiterlijk 20 juli aanBurgerboerderij Oosterwold, Ibisweg 14 Zeewolde
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat? Kom dan naar ons wekelijkse vragenuurtje voor ondernemers in Natural Pavilion!
Natural Pavilion (of online)
Arboretum West
1325 WB ALMERE
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat? Kom dan naar ons wekelijkse vragenuurtje voor ondernemers in Natural Pavilion!
Natural Pavilion (of online)
Arboretum West
1325 WB ALMERE