Agenda

Weekend van de wetenschap

Op zaterdag 7 oktober doet Flevo Campus mee aan het Weekend van de Wetenschap. Kinderen kunnen in het Natural Pavilion meedoen aan een kookworkshop, leren over verschillende smaken, bonen planten en nog veel meer!
social15

Wat

Diverse demo's, workshops en belevenissen

Wanneer

Tijd

Waar

Campusterrein
Arboretum West
Almere

Meer informatie

Weekend van de Wetenschap is het jaarlijkse gratis festival voor jong en oud met wetenschappers, spannende experimenten, boeiende lezingen en inspirerende ontdekkingen. Dit jaar is de centrale vraag: ‘Hoe werkt het?’

De campus als hotspot

Op zaterdag 7 oktober is er niet alleen van alles te doen in Natural Pavilion: ook bij Aeres Hogeschool Almere en de stadstuinderij en voedselbos op Utopia eiland worden activiteiten georganiseerd.

Wat is er te beleven in Natural Pavilion?

Je kunt leren professioneel groenten snijden als een echte chef-kok, met een blinddoek voor allerlei spannende smaken proeven, zelf groenten fermenteren, bonen planten op de stadstuinderij en nog veel meer!

Hoe kom je er?

Openbaar vervoer
R-NET bus 330 stopt op een steenworp afstand van The Natural Pavilion (halte: Hortus). Busstation ’t Oor ligt op een loopafstand van ongeveer 15 minuten.

Met de auto
Het bezoekadres is Arboretum West 100, 1325 WB Almere.

Parkeren
Parkeren is alleen toegestaan op de aangewezen parkeerplekken in de buurt van The Natural Pavilion:

  • technasia foto
logo roze

Tijdens dit evenement laten Flevo Campus en Food Wave foto’s maken door een professionele fotograaf. Als u (en uw kind) het paviljoen betreedt geeft u Flevo Campus en Food Wave goedkeuring om deze foto’s te gebruiken voor promotionele doeleinden. Mocht u dit niet willen, dan kunt u dit melden bij het Flevo Campus team of bij de fotograaf.

foodwave-logomark-eu-cmyk

Het Weekend van de Wetenschap is een landelijk initiatief waar Flevo Campus, Aeres Hogeschool Almere, Stichting Weerwoud en Woonzorgcentrum Flora aan deelnemen.

Deze deelname is mede mogelijk gemaakt door Foodwave.