Agenda

Supermarkt van de Toekomst inspiratiesessie

‘Hoe krijgen we de voedselvoorziening in nieuwe wijken méér lokaal?' Deze vraag staat centraal tijdens deze interactieve ochtend. Kom meedenken, en luisteren naar inspirerende sprekers!
Monavid-14

Wat

Sprekers o.a. Bas Turk, Eduard Beekhuizen en Maurice van der Knaap

Wanneer

Tijd

Waar

The Natural Pavilion
Arboretum West
ALMERE

Misschien was je erbij op 10 maart jl., toen we tijdens de geslaagde eerste editie van dit evenement samen met het publiek de eerste stenen van de Supermarkt van de Toekomst legden. Sindsdien hebben wij niet stilgestaan: er zijn nieuwe ideeën ontstaan, samenwerkingen gevormd en projecten gestart. Wij praten je hier graag over bij!

Wat staat er op het programma?

De centrale vraag tijdens de interactieve ochtend is: ‘hoe krijgen we de voedselvoorziening in nieuwe wijken méér lokaal?’ Naast weer een aantal boeiende sprekers zal moderator Janno Lanjouw het publiek uitdagen om mee te denken en input te leveren bij het beantwoorden van deze vraag. Net als vorige keer willen we met dit event de bezoekers inspireren en uitdagen om samen kennis te delen en hun netwerk te vergroten.

De catering wordt deze ochtend verzorgd door Food Pioneers!

Bevestigde sprekers:

Een welkomstwoord door wethouder Maaike Veeningen, en verder Bas Turk van TommyTomato, Eduard Beekhuizen van Babylon Daken en Maurice van der Knaap van Local Dutch.

De Supermarkt van de Toekomst is een belangrijk speerpunt vanuit de Almeerse voedselstrategie. In het project met dezelfde naam onderzoekt Flevo Campus of het mogelijk is om een lokale, consumentgestuurde productlijn op te zetten en rendabel te maken.

  • Monavid-67

    Let op: aanmelden onderaan deze pagina!