Agenda

Slotevent: Flevolandse Technasia tegen voedselverspilling

350 leerlingen van Flevolandse Technasia hebben de afgelopen acht weken de voedselverspilling bij hen thuis in kaart gebracht, en gewerkt aan het bedenken van mogelijke oplossingen om die verspilling tegen te gaan. Tijdens deze slotbijeenkomst worden de beste ideeën en ontwerpen gepresenteerd.
technasia foto

Wanneer

Tijd

Waar

Natural Pavilion
Arboretum West
Almere

Na de kick off tijdens de Verspillingsvrije Week gingen 350 leerlingen van Flevolandse Technasia gedurende acht weken aan de slag met hun ideeën om voedselverspilling thuis tegen te gaan. In opdracht van gemeente Almere en Flevo Campus hebben de leerlingen voedselverspilling bij hen thuis in kaart gebracht. De afgelopen periode hebben ze gewerkt aan het bedenken van mogelijke oplossingen om verspilling tegen te gaan. Tijdens deze slotbijeenkomst worden de beste ideeën en ontwerpen gepresenteerd.

Bij deze Flevolandse voedselverspillingsopdracht zijn de gemeente Almere, het lectoraat Stedelijke Voedselvraagstukken van Aeres Hogeschool Almere, de organisatie The Waste to Success en Jong Leren Eten Flevoland en de Flevo Campus betrokken.