Agenda

Food Innovators Live!

Op deze middag lanceren we het Food Innovators platform: een nieuwe verzamelplek voor regionaal aanbod aan kennis, netwerk en financiering waar (startende) ondernemers terecht kunnen om de groei van hun innovatie te versnellen.
Man in keuken

Wat

O.a. Joszi Smeets, Lenno Munnikes, Lucas Simons

Wanneer

Tijd

Waar

Natural Pavilion
Arboretum West
Almere

Meld je aan!

Food Innovators Live

Op 9 april brengen we tijdens Food Innovators Live het ecosysteem voor duurzame voedselondernemers in de regio Flevoland en Noord-Holland samen. In het Natural Pavilion in Almere ontmoet je de innovatieve ondernemers én alle partijen die de kennis, contacten en regelingen voor startups, MKB, boeren en innovaties samenbrengen om te werken aan de transitie naar een houdbaar voedselsysteem.

Ben je benieuwd wat Food Innovators in de tussentijd voor jou als ondernemer kan doen? Neem dan contact op met een van de community managers.

Programma

14:30 – Inloop
15:00 – Welkomstwoord
15:05 – Keynote door transitie-expert Lucas Simons
16:00 – Hoe werkt het Food Innovators Netwerk: samen aan de slag!
16:30 – Borrel
17:30 – Einde

Aanmelden kan via deze link.

Heb je interesse om voorafgaand een workshop over kennis, netwerk en financiering te volgen? Stuur ons dan een mailtje via hello@foodinnovatorsnetwork.nl.

Food Innovators

Food Innovators is een initiatief van Flevo Campus, Food Hub, Impact Hub Amsterdam en Rabobank Amsterdam. Vanaf de lancering zal het Natural Pavilion, de locatie van Flevo Campus, fungeren als fysieke plek waar ondernemers terecht kunnen voor hulp en advies.