Agenda

Grondproeven: muzikale voorstelling plus 3-gangendiner

Van 5 t/m 21 september is op de Stadsboerderij Almere negen keer de locatievoorstelling Grondproeven te zien. In een pop-up restaurant wordt tussen de kuubkisten gespeeld, gemusiceerd en gekookt. In de voorstelling schetst Theatergezelschap 5eKwartier de transitie in de akkerbouw vanuit het perspectief van een familiebedrijf.
Campagnebeeld

Wat

5eKwartier i.s.m. Kunstlinie Almere

Wanneer

Tijd

Waar

De Stadsboerderij
Kemphaanpad 14
1358 AC ALMERE

Meer informatie & tickets

Grondproeven is een muzikale voorstelling over de moed te veranderen, meebewegen met de natuur, diepe wortels en nieuwe uitdagingen. In deze muzikale locatievoorstelling strijden twee generaties akkerbouwers voor de toekomst van het familiebedrijf. Een jonge boerin wil zorgen voor een gezonde bodem door niet meer te spuiten. Terwijl de temperatuur stijgt en het steeds droger wordt, vreest haar vader voor het mislukken van de oogst.

Tussen de scènes kun je genieten van een culinair driegangendiner. Chefs bereiden en serveren ter plekke kleurrijke en smakelijke gerechten waarin de groenten van de aangrenzende akkers de hoofdrol spelen. Proef de rijke smaken van de zomer terwijl je uitkijkt over het land.

  • 088bf072-8619-f89d-3a83-6a1aaac45e27

Praktische Informatie:

  • Aanvang: 18:00 uur | Einde: 20:45 uur
  • Ticketprijs: €49,50 (inclusief een culinair driegangendiner exclusief drankjes)
  • Info en kaarten via: grondproeven.nl
  • de voorstelling wordt gespeeld donderdag tot en met zaterdag.

Korting voor onze nieuwsbrief abonnees!

In onze zomernieuwsbrief staat een kortingscode waarmee je 3,00 korting per ticket kunt krijgen (maximaal vier tickets per bestelling). Nog geen abonnee? Schrijf je snel in!