Agenda

Kick Off Dutch Food Week: vrijdagmiddagborrel met lokale borrelplank

Kom de opening van de Dutch Food Week vieren en laat je verrassen door alle lekkernijen op de 20 meter lange borrelplank met producten uit de buurt van lokale ondernemers.
Borrelplank dutch foodweek

Wanneer

Tijd

Waar

Restaurant BoutiQ
Grote Markt 3
Almere

Meer informatie

Dutch Food Week is de nationale week van ons eten. Tijdens deze week staan we extra stil bij de waarde van ons voedsel. Dat gebeurt via vele honderden activiteiten in het hele land en ook in onze provincie. Gemeente Almere is partner van de Dutch Food Week. Daarom organiseert de gemeente Almere in samenwerking met BoutiQ, Flevo Campus en diverse lokale voedselproducenten op 6 oktober een vrijdagmiddagborrelplank om de Dutch Food Week in te luiden.

Uniek 
Jim van de Wardt van TheCrazySmile heeft speciaal voor deze vrijdagmiddagborrel een 20 meter lange borrelplank gemaakt van hergebruikt hout, in de vorm van twintig puzzelstukken van 1 meter. Eva Flantua van Studio Daagsch verzorgt samen met lokale ondernemers de invulling van de plank. De hapjes van de borrelplank worden gratis aangeboden (OP = OP).

Wat vind je allemaal op de plank? Alles komt uit de buurt: de groentes, de hummus, de chutney van Flevo Lokaal, de wijn van OOSTRWLDR en nog veel meer! Dit is slechts een kleine greep uit de producten op de plank; kom langs, doe mee en laat je verrassen!

Kom op tijd! We beginnen om 16.30 uur, met een officiële opening van de borrelplank om 17.00 uur. We sluiten af om 18.00 uur. 

Zien we je daar?
Nieuwsgierig naar de andere activiteiten tijdens de Dutch Food Week? Kijk op dutchfoodweek.nl voor meer informatie en alle activiteiten.