Agenda
Open Lab sessie: Low Food Labs granen

Tijd
Waar
Food Forum
Arboretum West 100
1325 WB Almere
Voor Low Food Labs granen zijn een aantal voedselproducenten aan het experimenteren met Flevolandse (voer)tarwe. Deze tarwe wordt vaak als tussenteelt verbouwd en vindt zelden zijn weg naar de consument. Meestal eindigt het als voer voor dieren. Zonde vinden wij bij Flevo Campus, omdat het een gewas is waar volgens ons veel meer mee gedaan kan worden.
Drie voedselproducenten komen deze open lab sessie laten zien hoe het hen verging en wat het opleverde. Wat lukte niet, wat lukte wel?
Na een korte introductie door Elzelinde van Doleweerd en Guus Nelissen van Low Food Labs presenteren deelnemers Boonzaak, Tortillería Taiyari en Mothers Kitchen Almere hun resultaten. Smaakexperts van Graanrepubliek, Boerderij van de Toekomst en Tomasu beoordelen de samples.
Meer info
Wil je meer weten over het Low Food Lab over granen, of heb je interesse om mee te doen? Neem dan contact op met projectleider Guus Nelissen: guus@flevocampus.nl.
More Events
-
Kick Off Dutch Food Week: Vrijdagmiddagborrel met lokale borrelplank
Kom de opening van de Dutch Food Week vieren en laat je verrassen door alle lekkernijen op de 20 meter lange borrelplank met producten uit de buurt van lokale ondernemers.
Meer informatieRestaurant BoutiQ
Grote Markt 3
AlmereGratis
-
Weekend van de wetenschap
Op zaterdag 7 oktober doet Flevo Campus mee aan het Weekend van de Wetenschap. Kinderen kunnen in het Natural Pavilion meedoen aan een kookworkshop, leren over verschillende smaken, bonen planten en nog veel meer!
Meer informatieCampusterrein
Arboretum West
Almeregratis
-
Pitch event Food Pioneers #5
Closing event of the fifth edition of our Food Pioneers Program. Come and meet the pioneers, see them pitch their product or business to an expert panel and sample their products!
The Natural Pavilion
Arboretum West
Almere
gratis
- Privacy Statement
- Alg.voorwaarden
- © Flevocampus 2023