Kick-off Low Food Lab Mycelium: 'beyond the meat analogue'
Afgelopen dinsdag startte een nieuw Low Food Lab waarin de deelnemers gaan experimenteren met mycelium eiwit. Ze kregen ieder een blok van twee kilo mee met d...
Voedsel is veelomvattend en heeft raakvlakken met alle aspecten van het menselijk bestaan. Flevo Campus faciliteert onderzoek in de volle breedte van dat thema. Op deze pagina krijgt u een overzicht van de diverse soorten verhalen die Flevo Campus maakt. Bent u op zoek naar iets specifieks, browse dan door alle content.
Afgelopen dinsdag startte een nieuw Low Food Lab waarin de deelnemers gaan experimenteren met mycelium eiwit. Ze kregen ieder een blok van twee kilo mee met d...
Een breed consortium van kennisinstellingen, bedrijven en overheden heeft de handen ineengeslagen voor project PPS Drijvende Delta's. Binnen dit innovatief pr...
Complexer dan verwacht
Internationale erkenning voor Flevo Campus
Meer bonen op bord: hoe?
Welke producten kun je maken van de huid, het hart, de lever en het karkas van de kip?
Twee rapporten van het Lectoraat Stedelijke Voedselvraagstukken
Oestersalons, bakeljauwbitterballen en donutzaken