• menu

    Flevo Campus

    De Siezoenarbeiders onkruid

    Seizoenarbeiders portret #3 | Zen worden tussen de distels

    Rokus verruilt deze zomer het festivalterrein voor het Lelystadse akkerland

    Seizoenarbeiders portret #2 | Maïs hakken in plaats van biertjes tappen

    Sasha, Soesja, Zwaan en Zoë werken op het biodynamische akkerbouwbedrijf van Lizelore

    Seizoenarbeiders portret #1 | Onkruid wieden en bomen snoeien

    Fysiotherapeut Jaap werkt deze zomer in de boomgaard van fruitteler Hans

    Laura de Grave (Flevo Campus Denktank) publiceert haar derde kookboek

    Flevo Campus-alumna vertelt over haar liefde voor lokaal voedsel

    Think Tank 2020 doet aanbevelingen aan gemeente Almere

    Verslag van een ongewone Think Tank met mooi resultaat

    Flevo Campus Summer School 2020

    Meld je uiterlijk 13 juli aan voor deze corona-proof 'food bootcamp'

    Jaarboek ‘Ondernemend eten’ nu online te lezen

    Promovendi van Aeres deden onderzoek naar rol van de consument

    Jonge horeca werkes gaan als Seizoenarbeiders aan de slag in de flevopolder

    Wie zijn De Seizoenarbeiders?

    Horeca- en festivalwerkers uit de stad aan de slag bij de Flevolandse boer

    De bouw van Food Forum is van start

    Food Forum is dé plek waar we elkaar gaan ontmoeten

    Livestream 23 juni: 5 meet-ups met voedselexperts

    Luister of praat mee met Flevo Campus experts via ZOOM

    23 juni: ‘Wat je eet, dat deert’

    Politiek gesprek met o.a. Tjeerd de Groot (D66), Carla Dik-Faber (CU) en Laura Bromet (GL)

    Dossier Korte Ketens | over de regionalisering van het voedselsysteem

    Onderzoek, essays en een manifest: Flevo Campus is het kenniscentrum voor de korte keten