Food and the city
Guus Nelissen (6)

Guus Nelissen

Projectmanager Flevo Campus

Sinds september 2021 ben ik betrokken bij Flevo Campus als projectmedewerker en werkzaam voor diverse projecten. Naast mijn werk bij Flevo Campus ben ik docent aan de Hogeschool van Amsterdam bij de opleiding Voeding & Diëtetiek waar ik zelf in 2009 afstudeerde. Ook doorliep ik de koksopleiding en werkte bij diverse bekende Amsterdamse restaurants. Na mijn opleiding Voeding & Diëtetiek startte ik samen met een studiegenoot een Italiaanse wijnwinkel in Amsterdam Oost waar we wijn kopen en proeven laagdrempelig maakte door de focus te leggen op de combinatie met eten.

Mijn hart ligt bij eten maar in het speciaal waar het eten vandaan komt. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de oorsprong van ingrediënten, het verhaal van de betrokken partijen in de voedselketen en de bereidingsprocessen die komen kijken bij de productie van voedsel. Vanuit Flevo Campus ben ik onder andere betrokken bij het Low Food Lab.

Cookie toestemming
We gebruiken geanonimiseerde tracking cookies op onze website