• menu
  Flevo Campus Live
  Flevo Campus Live

  Het najaar met Flevo Campus

  De herfst staat voor de deur. In het seizoen waarin de voedzame pompoenen, wortels en kolen in overvloed geoogst kunnen worden, blijft ook Flevo Campus je voeden. We hebben dit najaar verschillende evenementen op de planning staan, waar we je voor uit willen nodigen. Al dan niet digitaal, gaan we ook dit seizoen weer graag met je in gesprek over het voedselsysteem.

  Er gebeurt veel in de wereld van voedsel. De vraag how do we feed the city is de afgelopen maanden relevanter geweest dan ooit: De crisis die het systeem op z’n kop zette, lokale voedselondernemers die hun weg moeten vinden in de anderhalve-metermaatschappij en gebrek aan seizoenarbeiders voor de oogst. 

  Op de planning dit najaar

   • Dinsdag 6 oktober | Meet Up – Carolyn Steel & Ruud Zanders

  <Fysiek> Flevo Campus Research Fellows Carolyn Steel & Ruud Zanders gaan met elkaar in gesprek over de toekomst van ons voedselsysteem en jij kunt er bij zijn! Meld je gauw aan.

   • Donderdag 29 oktober | FC-Talks: De staat van het Voedseldebat

  <Digitaal> Deze zomer gingen we voor het eerst digitaal in gesprek over het voedseldebat, biologische landbouw, samenwerking in de keten en meer. Dat was zo’n succes dat we ook deze herfst weer een serie digitale FC-talks organiseren. Stay tuned.

   • Vrijdag 4 december | Flevo Campus Live

  <Fysiek> Flevo Campus Live is hét evenement van het jaar waarin studenten in gesprek gaan met voedselprofessionals over hun innovatieve ideeën en oplossingen. Binnenkort kondigen we aan waar het zal plaatsvinden, hoe je kunt deelnemen en wie er komen spreken.

  En er komt nog meer aan! Op de hoogte blijven van nieuwe events? Houd de agenda en onze social media in de gaten. 

  Deelnemers tijdens Flevo Campus Live 2019