• menu
  Flevo Campus Summer School, foto Coco Olakunle
  Flevo Campus Summer School, foto Coco Olakunle

  UITGESTELD: Meet-Up met Carolyn Steel & Ruud Zanders

  Flevo Campus en Aeres Hogeschool zijn bezig een uniek curriculum over stedelijke voedselvoorziening te verwezenlijken. Daarvoor worden de meest uitgesproken stemmen in het hedendaagse voedseldebat uitgenodigd om hun perspectieven te delen. Op dinsdag 6 oktober gaan we in gesprek met Flevo Campus Research Fellows Carolyn Steel en Ruud Zanders. We hebben nog een paar plekken beschikbaar!

  Helaas! De Meet-Up met researchers in residence Carolyn Steel en Ruud Zanders kan niet doorgaan op dinsdag 6 oktober. De bijeenkomst wordt verplaatst naar een andere datum.

  Zien we je 6 oktober?

  Met plezier nodigen we je uit voor een Meet-Up met de Britse auteur Carolyn Steel (bekend van Hungry City en Sitopia: How Food Can Save the World) en Ruud Zanders (oprichter van Kipster). Steel en Zanders zijn betrokken bij Flevo Campus als Research Fellows van Aeres Hogeschool. Beide kijken vanuit hun eigen expertise specifiek naar het lokale voedselsysteem in Flevoland. Deze avond gaat het publiek met beide Research Fellows in gesprek en is er dus ruim tijd om vragen te stellen. 

  De bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 6 oktober bij Boerkok om 15.00 in Lelystad. Vanwege de coronamaatregelen beperken we het aantal aanwezigen tot 50 personen, zodat we ruim afstand kunnen houden. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar, meld je daarom snel aan, dat kan hier

  Het programma

  14:30 – 15:00 Inloop

  15:00 – 15:15 Introductie 

  15:15 – 16:00 In gesprek met Carolyn Steel

  16:15 – 17:00 In gesprek met Ruud Zanders

  17:00 – 17:30 Ruud & Carolyn in gesprek met aanwezigen

  17:30 – 18:30 Afsluitende borrel

  Let op: We zetten er op in om het evenement fysiek te laten plaatsvinden en houden daarbij rekening met alle corona voorschriften. Mocht het evenement niet of in andere vorm doorgaan, ontvang je daar tijdig bericht over.

  In het kort

  Wat: Flevo Campus Meet-Up | Carolyn Steel & Ruud Zanders
  Voor wie: voor betrokkenen & alumni, geïnteresseerden
  Wanneer: dinsdag 6 oktober 
  Hoe laat: 15:00-18:30
  Waar: Boerkok, Lelystad 
  Meld je aan ?️?