• menu
  Growing Resilience
  Growing Resilience

  Growing Resilience is nu digitaal beschikbaar

  Hoe kunnen we toewerken naar een veerkrachtiger voedselsysteem? In het crisisjaar 2020, met de Covid pandemie, Brexit en Black Lives Matter, hebben we veel lessen geleerd over de weerbaarheid van ons systeem. Het boek Growing Resilience bundelt de essays van vooraanstaande schrijvers en is nu gratis beschikbaar. Check de dowload hieronder!

  ?? Read about the publication of Growing Resilience in English here

  Als er zoveel is veranderd – hoe we werken, met wie we tijd doorbrengen, hoe ver we ons van huis wagen – en wat betekenen al die veranderingen voor voedsel en voor de landbouw? In de nieuwste essaybundel van Flevo Campus delen dertien journalisten, wetenschappers en opinieleiders uit de VS, Nederland en het UK inzicht in de vraag: 

  How can we build resilience into our food supply and grow more resilient ourselves?

  Growing Resilience

  Het boek is een Engelse vertaling van de Nederlandstalige bundel Veerkracht als opdracht die al eerder dit jaar verscheen. De waarde lessen over het crisisjaar zijn daarmee ook beschikbaar voor een internationaal publiek. Het boek bevat bijdragen van Stephen Satterfield, Charles C. Mann, Herman Lelieveldt, Hester Dibbits, Kelly Streekstra, Sigrid Wertheim-Heck, Anke Brons, Joris Lohman, Sebastiaan Aalst, Marian Stuiver, Frank Verhoeven, Emily Whyman en Lenno Munnikes.

  Nu hier gratis te downloaden

  In het Nederlands lezen?

  Eerder verscheen de Nederlandstalige editie van de bundel: Veerkracht als opdracht: denkers over voedsel. Ook zijn voorpublicaties van de bundel te lezen:

  Bestel de Nederlandstalige paperback hier

  Meer te weten komen over How do we feed the city? Bekijk alle onze publicaties in English en het Nederlands.