Food and the city

Nieuws

Een zonnige zomer-update van Flevo Campus

Het is volop zomer, ook bij Flevo Campus. Maar dat betekent niet dat onze bezigheden stilstaan, in tegendeel. Onze onderzoeken lopen door, het programma voor de vijfde (!) Summer School staat klaar en de voorbereidingen voor de tweede editie van het Food Pioneers Programma zijn aan de gang. Ondertussen wordt er op het Floriade park druk gebouwd aan de fysieke campus, en hopen we je daar voor het eerst te ontmoeten bij Het Grote Flevoland Diner eind augustus. Maar voordat het zover is, hebben we een lijstje voor je opgesteld om de zomer mee door te komen. Lees verder voor kijk-, proef- en meedoe-tips!
  •  Leestijd 3 minuten
Flevo Campus Summerschool

Save the date

Ook kijken we alvast vooruit naar het najaar, dat weer goed gevuld wordt met zowel digitale als fysieke evenementen. Zet je deze alvast in je agenda?

Op weg naar Floriade 2022 | Tune in (digitaal of fysiek) bij WeMakeTheCity Green Kick-Off in Pakhuis de Zwijger op 2 september. De vraag van de avond: Hoe gaat de Floriade in Almere een versneller zijn van de vergroening van onze steden en metropoolregio? O.a. met burgemeester Frans Weerwind, wethouder Jan Hoek en wethouder Marieke van Doorninck

Taste for Change |  Op 3 november zal de Flevo Campus Dialogues • Floriade Edition de rol van smaak onderzoeken in het realiseren van een duurzaam, gezond, eerlijk en inclusief voedselsysteem. We doen dit in een online liveshow (gratis). Lees meer over Taste for Change.

Low Food Chefs Academy | Jonge chefs opgelet! Bij Low Food organiseren ze dit najaar de Chefs Academy. In het programma leren (aankomende) koks alles over inclusief en duurzaam koken.

 

We wensen je fijne zomermaanden en hopen je snel weer te zien!

Cookie toestemming
We gebruiken geanonimiseerde tracking cookies op onze website