Food and the city

Nieuws

Schuif aan bij Het Grote Flevoland Diner 2021

Het Grote Flevoland Diner vormt de afsluiting van alweer de vierde editie van de Flevo Campus Summer School. Ook nemen we deze dag afscheid van de eerste lichting van het Village Food Pioneers Program en kan een tweede ronde enthousiaste voedselondernemers uit de startblokken schieten. Vier samen met ons deze mooie ontwikkelingen.
  •  Leestijd 4 minuten
HGFD-9872

Ook dit jaar hebben we een dynamisch programma ontwikkeld met als thema het menu van de toekomst. Wat staat er op het menu van de toekomst? Welke samen gaan we ontdekken? Wie stelt het menu van de toekomst samen? We blikken tijdens een interactieve wandeling terug naar het verleden, staan stil bij het heden om vervolgens samen vooruit te kijken naar de toekomst. Inspirerende ideeën worden gepitcht en de ondernemers van de Village testen hun concepten. En natuurlijk wordt tijdens deze avond het eten verzorgd door (onze eigen) Flevolandse talenten. Dus kom met een lege maag en laat je verrassen door de smaken van Flevoland.

Meld je aan voor Het Grote Flevoland Diner

 

[P.s. alvast in de stemming komen? Lees het verslag van Het Grote Flevoland Diner van 2020. Toen was het thema: de aardappel]

Coronamaatregelen

Uiteraard houden we tijdens het diner rekening met de dan geldende coronamaatregelen. We zullen tijdens de wandeling, de pitches en het eten 1,5 meter afstand houden. Wanneer het volgens de voorschriften nodig is, kan het betekenen dat we het evenement in een andere vorm moeten laten plaatsvinden.

Cookie toestemming
We gebruiken geanonimiseerde tracking cookies op onze website