• menu

  Schuif aan bij Het Grote Flevoland Diner 2021

  We hebben meer dan genoeg redenen om weer een maaltijd met elkaar te delen, daarom nodigen we je graag uit voor Het Grote Flevoland Diner op vrijdag 27 augustus. Schuif je ook aan? En laat je je verrassen door het menu van de toekomst?

  Het Grote Flevoland Diner vormt de afsluiting van alweer de vierde editie van de Flevo Campus Summer School. Ook nemen we deze dag afscheid van de eerste lichting van het Village Food Pioneers Program en kan een tweede ronde enthousiaste voedselondernemers uit de startblokken schieten. Vier samen met ons deze mooie ontwikkelingen.

  Ook dit jaar hebben we een dynamisch programma ontwikkeld met als thema het menu van de toekomst. Wat staat er op het menu van de toekomst? Welke samen gaan we ontdekken? Wie stelt het menu van de toekomst samen? We blikken tijdens een interactieve wandeling terug naar het verleden, staan stil bij het heden om vervolgens samen vooruit te kijken naar de toekomst. Inspirerende ideeën worden gepitcht en de ondernemers van de Village testen hun concepten. En natuurlijk wordt tijdens deze avond het eten verzorgd door (onze eigen) Flevolandse talenten. Dus kom met een lege maag en laat je verrassen door de smaken van Flevoland.

  Wil je dit niet missen?

  Reserveer een ticket voor jezelf (vol=vol, max 100 plekken). 

  Datum: 27 augustus 
  Tijd: 15:30-21:00
    15.30 – inloop
    16:00 – 18:00 wandeling over de Flevo Campus
    18.00 – opening van het diner
  Locatie: De Village, Almere (exact adres en routebeschrijving volgt na aanmelding)

  Coronamaatregelen

  Uiteraard houden we tijdens het diner rekening met de dan geldende coronamaatregelen. We zullen tijdens de wandeling, de pitches en het eten 1,5 meter afstand houden. Wanneer het volgens de voorschriften nodig is, kan het betekenen dat we het evenement in een andere vorm moeten laten plaatsvinden.

   

  Meld je aan voor Het Grote Flevoland Diner

  [P.s. alvast in de stemming komen? Lees het verslag van Het Grote Flevoland Diner van 2020. Toen was het thema: de aardappel]