Agenda
Open Lab sessie: Low Food Labs granen

Tijd
Waar
Food Forum
Arboretum West 100
1325 WB Almere
Voor Low Food Labs granen zijn een aantal voedselproducenten aan het experimenteren met Flevolandse (voer)tarwe. Deze tarwe wordt vaak als tussenteelt verbouwd en vindt zelden zijn weg naar de consument. Meestal eindigt het als voer voor dieren. Zonde vinden wij bij Flevo Campus, omdat het een gewas is waar volgens ons veel meer mee gedaan kan worden.
Drie voedselproducenten komen deze open lab sessie laten zien hoe het hen verging en wat het opleverde. Wat lukte niet, wat lukte wel?
Na een korte introductie door Elzelinde van Doleweerd en Guus Nelissen van Low Food Labs presenteren deelnemers Boonzaak, Tortillería Taiyari en Mothers Kitchen Almere hun resultaten. Smaakexperts van Graanrepubliek, Boerderij van de Toekomst en Tomasu beoordelen de samples.
Meer info
Wil je meer weten over het Low Food Lab over granen, of heb je interesse om mee te doen? Neem dan contact op met projectleider Guus Nelissen: guus@flevocampus.nl.
Meer Evenementen
-
Elke dinsdagmiddag: vragenuurtje voor ondernemers
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat? Kom dan naar ons wekelijkse vragenuurtje voor ondernemers in Natural Pavilion!
Natural Pavilion (of online)
Arboretum West
1325 WB ALMEREgratis
-
Online Q&A about Food Pioneers Program 2025
The 7th edition of the Food Pioneers Programme is set to kick off in April. Have you been considering signing up, but have some questions you would like to ask? Join the webinar and Q&A session on Tuesday 18 March!
online
- Privacy Statement
- Alg.voorwaarden
- © Flevocampus 2025