Agenda
Open Lab sessie: Low Food Labs granen

Tijd
Waar
Food Forum
Arboretum West 100
1325 WB Almere
Voor Low Food Labs granen zijn een aantal voedselproducenten aan het experimenteren met Flevolandse (voer)tarwe. Deze tarwe wordt vaak als tussenteelt verbouwd en vindt zelden zijn weg naar de consument. Meestal eindigt het als voer voor dieren. Zonde vinden wij bij Flevo Campus, omdat het een gewas is waar volgens ons veel meer mee gedaan kan worden.
Drie voedselproducenten komen deze open lab sessie laten zien hoe het hen verging en wat het opleverde. Wat lukte niet, wat lukte wel?
Na een korte introductie door Elzelinde van Doleweerd en Guus Nelissen van Low Food Labs presenteren deelnemers Boonzaak, Tortillería Taiyari en Mothers Kitchen Almere hun resultaten. Smaakexperts van Graanrepubliek, Boerderij van de Toekomst en Tomasu beoordelen de samples.
Meer info
Wil je meer weten over het Low Food Lab over granen, of heb je interesse om mee te doen? Neem dan contact op met projectleider Guus Nelissen: guus@flevocampus.nl.
Meer Evenementen
-
Food Business Conf. by Food Innovators
Op 10 oktober 2025 zijn we zichtbaarder dan ooit. De Food Innovators-editie van de Food Business Conf. is een conferentie voor professionele ondernemers in de food-agrisector. Deze community building conferentie geeft inzichten, vergroot je kennis en expertise, inspireert op gebied van innovaties en brengt je in contact met toonaangevende spelers uit de sector, leveranciers en financiers.
Blijf op de hoogteThe Natural Pavilion, Almere
-
Pitch event Food Pioneers #7
Slotevenement van de zevende editie van ons Food Pioneers Program. Kom kennismaken met de Pioneers en zie hoe zij hun product of onderneming pitchen aan een panel van experts. Hun producten zijn te proeven, dus er valt genoeg te ontdekken!
Meld je aanNatural Pavilion
Arboretum West
Almeregratis
- Privacy Statement
- Alg.voorwaarden
- © Flevocampus 2025