Wat
Joël Broekaert, Lotte Vermeer, Nina Olsson, Atze-Jan van der Groot, Rocus Troost, Pepijn Schmeink
Joël Broekaert, Lotte Vermeer, Nina Olsson, Atze-Jan van der Groot, Rocus Troost, Pepijn Schmeink
Pakhuis De Zwijger
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam
Boterboon, bruine boon, kikkererwten, kievitsboontjes, groene erwt, kapucijners, pronkboon, enzovoorts, enzovoorts. Op Hollandse bodem worden een heleboel soorten bonen geteeld. Allemaal met een eigen unieke smaak.
Tijdens deze tweede van drie talkshows geven chefs en andere smaakmakers een kijkje in de keuken om de boon weer op de kaart te zetten. Een avond vol inspiratie voor iedereen die houdt van koken of lekker eten. We gaan op zoek naar de meest smaakvolle bonen voor ons menu van de toekomst.
Voorafgaand aan de talkshow kun je deelnemen aan een speciaal bonenkerstdiner op basis van Nederlandse bonen! Kosten: € 22,- inclusief een drankje.
In deze programmareeks krijgt de (Nederlandse) boon de hoofdrol. We gaan proeven, praten en onderzoeken. In iedere talkshow staat smaak centraal en maken we verbinding met voedselproductie, ons menu van morgen en oplossingen in beleid en praktijk. Waarom willen we meer bonen eten en telen? Wat vinden we lekker? Welke bonen worden de smaakmakers van de toekomst? Een programma over de potentie van dit ondergewaardeerde ingrediënt.
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat, en woon of onderneem je in Amsterdam? Kom dan dit najaar naar een van de drie vragenuurtjes voor ondernemers in Amsterdam Oost!
Impact Hub Amsterdam
Linnaeusstraat 2C
1092 CK Amsterdam
gratis
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat? Kom dan naar ons wekelijkse vragenuurtje voor ondernemers in Natural Pavilion!
Natural Pavilion
Arboretum West
1325 WB ALMERE
Graan is het meest gegeten ingrediënt ter wereld, maar wat weten we eigenlijk over de wereld van graan? In dit eerste programma van de reeks De Graangesprekken duiken we de geschiedenis in en nemen we samen met wetenschappers, voedingsdeskundigen en grote graanproducenten een kijkje in de keten.
Meld je aan!Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam
gratis
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat? Kom dan naar ons wekelijkse vragenuurtje voor ondernemers in Natural Pavilion!
Natural Pavilion
Arboretum West
1325 WB ALMERE
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat? Kom dan naar ons wekelijkse vragenuurtje voor ondernemers in Natural Pavilion!
Natural Pavilion
Arboretum West
1325 WB ALMERE
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat? Kom dan naar ons wekelijkse vragenuurtje voor ondernemers in Natural Pavilion!
Natural Pavilion
Arboretum West
1325 WB ALMERE