Food and the city

UITGESTELD: Meet-Up met Carolyn Steel & Ruud Zanders

Flevo Campus Summer School, foto Coco Olakunle

Helaas! De Meet-Up met researchers in residence Carolyn Steel en Ruud Zanders kan niet doorgaan op dinsdag 6 oktober. De bijeenkomst wordt verplaatst naar een andere datum.

Zien we je 6 oktober?

Met plezier nodigen we je uit voor een Meet-Up met de Britse auteur Carolyn Steel (bekend van Hungry City en Sitopia: How Food Can Save the World) en Ruud Zanders (oprichter van Kipster). Steel en Zanders zijn betrokken bij Flevo Campus als Research Fellows van Aeres Hogeschool. Beide kijken vanuit hun eigen expertise specifiek naar het lokale voedselsysteem in Flevoland. Deze avond gaat het publiek met beide Research Fellows in gesprek en is er dus ruim tijd om vragen te stellen. 

De bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 6 oktober bij Boerkok om 15.00 in Lelystad. Vanwege de coronamaatregelen beperken we het aantal aanwezigen tot 50 personen, zodat we ruim afstand kunnen houden. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar, meld je daarom snel aan, dat kan hier

Het programma

14:30 – 15:00 Inloop

15:00 – 15:15 Introductie 

15:15 – 16:00 In gesprek met Carolyn Steel

16:15 – 17:00 In gesprek met Ruud Zanders

17:00 – 17:30 Ruud & Carolyn in gesprek met aanwezigen

17:30 – 18:30 Afsluitende borrel

Let op: We zetten er op in om het evenement fysiek te laten plaatsvinden en houden daarbij rekening met alle corona voorschriften. Mocht het evenement niet of in andere vorm doorgaan, ontvang je daar tijdig bericht over.

In het kort

Wat: Flevo Campus Meet-Up | Carolyn Steel & Ruud Zanders
Voor wie: voor betrokkenen & alumni, geïnteresseerden
Wanneer: dinsdag 6 oktober 
Hoe laat: 15:00-18:30
Waar: Boerkok, Lelystad 
Meld je aan ?️? 

Cookie toestemming
We gebruiken geanonimiseerde tracking cookies op onze website