Food and the city

Publicatie

Publicatie: Low Food Lab gras

Zijn er menselijke (voedsel)toepassingen te bedenken met gras als grondstof? Dat was de onderzoeksvraag in het low food lab over gras. Tien bevlogen deelnemers experimenteerden gedurende drie maanden met graseiwit, vers en gedroogd gras. De resultaten zijn nu terug te vinden in een publicatie.
Voorkant publicatie Grassa

Het antwoord op de onderzoeksvraag ‘Wat voor menselijke (voedsel)toepassingen kunnen we vinden voor de grondstof gras?’ is: van alles! Van kazen tot miso, van inkt tot likeur: de resultaten van dit low food lab waren enorm gevarieerd en zijn nu te lezen in een gratis te downloaden publicatie.

Lees alles over het low food lab gras in de gratis publicatie (met recepten!).

Logo Low Food

Low Food heeft zich ten doel gesteld om de Nederlandse gastronomie te veranderen. De organisatie wil de Nederlandse eetcultuur leidend maken op het gebied van duurzaamheid en inclusie. Flevo Campus is de belangrijkste partner van Low Food. Samen werken we aan een Nieuwe Nederlandse eetcultuur. Kijk voor meer events van Low Food op www.lowfood.nl.

Cookie toestemming
We gebruiken geanonimiseerde tracking cookies op onze website