Food and the city

Kansen voor Flevolandse ondernemers tijdens de Floriade

Food Forum

Ondernemers: grijp je kans!

Floriade Expo 2022 met het thema ‘Growing Green Cities’ biedt de unieke gelegenheid om Flevoland nationaal en internationaal op de kaart te zetten. Niet alleen in Food Forum is Flevoland zichtbaar. We willen de hele provincie laten bruisen van activiteiten. Dit is daarom voor ondernemers de kans om hun bedrijf te presenteren, en het netwerk uit te breiden. De Floriade en het Food Forum zorgen voor de juiste omgeving om dit mogelijk te maken, help je mee met de inspirerende invulling?

De bouw van het Flevolandse paviljoen Food Forum op Floriade Expo 2022 is in volle gang. Het spectaculaire paviljoen met een groen dak op zeeniveau ligt pal naast de ingang van de Expo. De gevel van opgetilde aarde verbeeldt de vruchtbare bodem van Flevoland. Nieuwsgierig hoe het straks gaat worden? Neem alvast een kijkje met deze video-impressie.

Ontdek meer in de online webinars

In deze eerste twee webinars kun je de mogelijkheden om bij te dragen aan de Floriade 2022 verkennen en hoe je je bedrijf op de kaart kunt zetten. Begin 2021 zullen ook webinars 3 en 4 georganiseerd worden.

Webinar 1: Floriade Expo 2022 – Een introductie van de kansen en mogelijkheden
In deze bijeenkomst praten wij u bij over de stand van zaken van Floriade. We nemen u in vogelvlucht mee in de mogelijkheden die er voor u zijn. En verkennen graag samen met u aan welke mogelijkheden uw bedrijf invulling kan geven.
Datum 7 december 2020
Tijdstip 11.00 – 12.00 uur

Webinar 2: Kansen en mogelijkheden voor uw onderneming in Food Forum
In deze bijeenkomst hoort u welke kansen en mogelijkheden er zijn om uw bedrijf of organisatie voorafgaand en tijdens Floriade Expo 2022 in paviljoen Food Forum te presenteren. We vertellen u tijdens webinar 2 meer over de opties en geven deze graag met u verder vorm.
Datum 10 december 2020
Tijdstip 14.00 – 15.00 uur

Schrijf je hier in voor webinars 1 en 2.

Cookie toestemming
We gebruiken geanonimiseerde tracking cookies op onze website