Food and the city

Nieuws

In 2021 opent de Village zijn deuren

IMGL9853 (2)

Broedplaats voor voedselondernemers

De Village is de gloednieuwe broedplaats die het thuis moet worden van voedselondernemers, startende bedrijven, studenten en andere voedselprofessionals. De eerste generatie ‘bewoners’ wordt vanaf 1 maart verwacht. Zij kunnen gedurende een half jaar kosteloos gebruik maken van de faciliteiten van de Village, coaching en advies van gerenommeerde ondernemers en ondertussen meedoen aan speciaal voor hen ontwikkelde programmering. “Je wordt echt onderdeel van een gemeenschap van veranderaars,” aldus Joris Lohman.

De Village gelanceerd tijdens Flevo Campus Live

De Village werd officieel gelanceerd tijdens Flevo Campus Live, het jaarlijkse netwerkevenement van Flevo Campus. Na het besloten ochtendprogramma, waarin enthousiaste ondernemers en studenten meedachten over een inclusieve, innovatieve en inspirerende invulling van de Village, werd ’s middags een keynote lezing van Carolyn Steel uitgezonden. Wethouder Roelie Bosch (Almere) knipte digitaal het Village-lintje door en Joris Lohman lichtte de plannen nader toe.

Bekijk alle foto’s van Flevo Campus Live (en de lancering van de Village) >>

Het programma waarin de Village werd gelanceerd is binnenkort ook terug te kijken op ons YouTube-kanaal.

Interesse in een werkplek?

Heb je zelf interesse in een werkplek in de Village? Voor jezelf, je bedrijf of organisatie? Laat dan hieronder je e-mailadres achter, dan ben je als eerste op de hoogte van updates.

Foto’s op deze pagina: Coco Olakunle.

Cookie toestemming
We gebruiken geanonimiseerde tracking cookies op onze website