Food and the city

Flevolands servies gezocht voor het Provincie paviljoen

Flevolands servies gezocht-vierkant

Op zoek naar servies en keukengerei

Samen staan we nu voor de keuze wat voor servies en keukengerei daarbij past. Het gaat om producten voor de voedselbereiding, het prepareren, conserveren en het opdienen van eten, dus van theelepeltje tot snijplank. We zijn vooral op zoek naar servies en keukengerei dat onderscheidend is op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Te denken valt bijvoorbeeld aan producten die gemaakt zijn van reststromen, snelgroeiende schimmels en/of biologisch afbreekbare materialen of lokale grondsoorten die een bijzonder verhaal vertellen. Daarnaast moeten ze voldoen aan de eisen van voedselveiligheid en geschikt zijn voor veelvuldig gebruik in een horecaomgeving.

 

Heb je of ken je bijzonder servies en keukengerei? Laat het ons weten door uiterlijk voor 1 juni een mail te sturen met het ontwerp inclusief beeld, beschrijving van het gebruikte materiaal, contactgegevens en eventueel een websitelink naar: floriadewerkt@flevoland.nl. Je hoort uiterlijk 15 juni of we verder in gesprek willen over de aangedragen de suggestie.

Meer weten over het paviljoen van de Provincie Flevoland dat onderdeel is van Flevo Campus en op Floriade Expo komt te staan? Ga naar: https://www.flevoland.nl/dossiers/floriade-werkt/innovatiepaviljoen 

Cookie toestemming
We gebruiken geanonimiseerde tracking cookies op onze website