Food and the city

Flevo Campus Live: vijf manieren om het voedselsysteem te veranderen

Op vrijdag 6 december is het weer tijd voor Flevo Campus Live, hét jaarlijkse event over stedelijke voedselvraagstukken. Dit jaar duiken we in vijf verschillende antwoorden op de prangende vraag: hoe kun je het voedselsysteem veranderen? 
1-

We weten allemaal dat het voedselsysteem moet veranderen. Maar wat voor verandering? En hoe gaan we dat bereiken? Dit zijn de meest prangende vragen voor voedselveranderaars vandaag de dag. Want hoe verander je een systeem zo groot, dynamisch en complex als het voedselsysteem? Tijdens Flevo Campus Live introduceren we vijf manieren om dat te doen. Experts uit de voedselwereld zullen hun verschillende perspectieven en succesverhalen voor verandering delen. En we gaan zelf aan de slag! Kies een van de workshops en leer meer over hoe je een Intrapeneur, Lobbyist, Activist, Entrepreneur of Influencer kunt worden.

Praktische informatie

Flevo Campus Live vindt plaats op vrijdag 6 december, van 9.00 tot 14.00 uur. Het programma is gratis voor studenten en young professionals die zich bezighouden met vraagstukken rondom duurzaamheid en stedelijke voedselvoorziening. De locatie is dit jaar uniek: theatergezelschap Vis à Vis in Almere.

Voor alle informatie en (gratis) aanmelden, ga naar live.flevocampus.nl

 

 

Cookie toestemming
We gebruiken geanonimiseerde tracking cookies op onze website