Food and the city

Nieuws

Elke dinsdag: vragenuur voor ondernemers

Flevo Campus is er om dingen in beweging te zetten. En ondernemers staan vaak aan de basis van verandering. Daarom organiseren we nu wekelijks een persoonlijk contactmoment waar voedselondernemers met ideeën voor samenwerking, een kennisvraag of een andere kwestie die raakvlakken heeft met voedsel, duurzaamheid, gezondheid en stadsontwikkeling van harte welkom zijn.
Vragenuurtje

Ben je ondernemer en wil je graag sparren met een professional van Flevo Campus of één van onze partners? We doen er, samen met onze samenwerkingspartners, alles aan om je verder te helpen.

Je kunt elke dinsdagmiddag van 15:30 uur tot 16:30 uur terecht in het Natural Pavilion, het hoofdkwartier van Flevo Campus (in overleg is een ander moment ook mogelijk). Je kunt gewoon binnenlopen, maar liever willen we dat je gebruik maakt van het formulier dat je op de agendapagina onderaan deze pagina om een afspraak te plannen. Tip: omschrijf je vraag zo gedetailleerd mogelijk.

Na ontvangst van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Tijdens het gratis (!) spreekuur inventariseren we samen welke mogelijkheden het beste passen.

Let op: het vragenuurtje is in principe elke dinsdag van 15.30 tot 16.30. Maar er zijn – natuurlijk – uitzonderingen waarop het vragenuurtje niet doorgaat.

Kijk daarom altijd in de agenda of er inderdaad een vragenuurtje is en overweeg je aan

Contactformulier

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Je naam(Vereist)

Hoe kunnen wij je bereiken?

We gaan graag met je in gesprek. Hoe kunnen we in contact komen?
Je e-mailadres(Vereist)
Cookie toestemming
We gebruiken geanonimiseerde tracking cookies op onze website