Wat
Bianca Dikhooff
Na een succesvolle eerste thematafel in juni organiseert Food Innovators opnieuw een thematafel: we gaan verder de diepte in met als focus strategisch personeelsbeleid als basis voor duurzame groei.
Hoe trek je talent aan, behoud je goede mensen en zorg je dat je team met je meegroeit? Tijdens deze interactieve sessie voor startende foodondernemers duik je in strategisch personeelsbeleid als basis voor duurzame groei. We combineren theorie, een inspirerend ondernemersverhaal en gesprekken rond drie thema’s: instroom, behoud en opleiden. Er is ook tijd om kennis te maken met andere voedselondermers uit de regio: alle mogelijkheden om te sparren en samen te werken.
Tijdens deze sessie van 90 minuten:
– Vergroot je je inzicht in de drie grote HR-uitdagingen: instroom, behoud, opleiden
– Hoor je een inspirerend ondernemersverhaal over de “groeipijn” van een jong bedrijf.
– Krijg je praktische theorie over HR in de groeifase
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat? Kom dan naar ons wekelijkse vragenuurtje voor ondernemers in Natural Pavilion!
Natural Pavilion (of online)
Arboretum West
1325 WB ALMERE
Op 10 oktober 2025 zijn we zichtbaarder dan ooit. De Food Innovators-editie van de Food Business Conf. is een conferentie voor professionele ondernemers in de food-agrisector. Deze community building conferentie geeft inzichten, vergroot je kennis en expertise, inspireert op gebied van innovaties en brengt je in contact met toonaangevende spelers uit de sector, leveranciers en financiers.
Blijf op de hoogteSlotevenement van de zevende editie van ons Food Pioneers Program. Kom kennismaken met de Pioneers en zie hoe zij hun product of onderneming pitchen aan een panel van experts. Hun producten zijn te proeven, dus er valt genoeg te ontdekken!
Meld je aanNatural Pavilion
Arboretum West
Almere
gratis