Agenda

Thematafel ‘Groei met smaak en structuur’

Tijdens deze interactieve sessie voor startende foodondernemers duik je in strategisch personeelsbeleid als basis voor duurzame groei. We combineren theorie, een inspirerend ondernemersverhaal en gesprekken rond drie thema’s: instroom, behoud en opleiden. Er is ook tijd om kennis te maken met andere voedselondermers uit de regio: alle mogelijkheden om te sparren en samen te werken.
DSC_6085

Wat

Bianca Dikhooff

Wanneer

Tijd

Waar

The Natural Pavilion
Arboretum West
Almere

Meld je aan

Na een succesvolle eerste thematafel in juni organiseert Food Innovators opnieuw een thematafel: we gaan verder de diepte in met als focus strategisch personeelsbeleid als basis voor duurzame groei.

Hoe trek je talent aan, behoud je goede mensen en zorg je dat je team met je meegroeit? Tijdens deze interactieve sessie voor startende foodondernemers duik je in strategisch personeelsbeleid als basis voor duurzame groei. We combineren theorie, een inspirerend ondernemersverhaal en gesprekken rond drie thema’s: instroom, behoud en opleiden. Er is ook tijd om kennis te maken met andere voedselondermers uit de regio: alle mogelijkheden om te sparren en samen te werken.

Tijdens deze sessie van 90 minuten:

– Vergroot je je inzicht in de drie grote HR-uitdagingen: instroom, behoud, opleiden

– Hoor je een inspirerend ondernemersverhaal over de “groeipijn” van een jong bedrijf.

– Krijg je praktische theorie over HR in de groeifase