Agenda
Open dag Associate Degree Gastronomie en Ondernemerschap

Wil jij op hoog niveau als food professional aan de slag? Heb je een passie voor voeding, horeca en gastronomie? Dan is de Associate degree Gastronomie en Ondernemerschap van Aeres Hogeschool dé ideale opleiding voor jou. Je leert de wereld achter ons voedselsysteem zien en begrijpen én je leert hoe je binnen dit systeem kunt vernieuwen en verduurzamen. De opleiding duurt twee jaar, waarin je zowel in de praktijk werkt als op school leert. Na afronding van de opleiding ben je toegepast gastronoom en kun je in verschillende rollen binnen de horeca en voedingswereld aan de slag.
Op 26 maart organiseert Aeres Hogeschool een open dag, waar je ook meer informatie over deze opleiding kunt krijgen.

Meer Evenementen
-
Elke dinsdagmiddag: vragenuurtje voor ondernemers
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat? Kom dan naar ons wekelijkse vragenuurtje voor ondernemers in Natural Pavilion!
Natural Pavilion (of online)
Arboretum West
1325 WB ALMEREgratis
-
Online Q&A about Food Pioneers Program 2025
The 7th edition of the Food Pioneers Programme is set to kick off in April. Have you been considering signing up, but have some questions you would like to ask? Join the webinar and Q&A session on Tuesday 18 March!
online
- Privacy Statement
- Alg.voorwaarden
- © Flevocampus 2025