Wat
Bilal Bouazza kookt lunch met reststromen
Bilal Bouazza kookt lunch met reststromen
Verspil Me Niet Centrum
Neringpassage 25
Lelystad
In het nieuwe Verspil Me Niet Centrum in Lelystad staan duurzaamheid en circulariteit centraal. Het centrum biedt een breed scala aan activiteiten en producten die bijdragen aan een circulaire economie.
Ook voedselverspilling staat er op de agenda, en in dat kader kookt chef kok Bilal Bouazza van restaurant Laymous (overbuurman van het Verspil Me Niet Centrum) op woensdag 25 september met groenten van de stadstuinderij op Utopia eiland en reststromen een heerlijke lunch in het Verspil Me Niet Centrum. Mensen die Bilal een beetje kennen weten dat hij er ongetwijfeld iets betoverends van maakt.
De kosten om deel te nemen aan deze lunch zijn € 12 per persoon. Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail aan hallo@vmnc.nl.
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat? Kom dan naar ons wekelijkse vragenuurtje voor ondernemers in Natural Pavilion!
Natural Pavilion
Arboretum West
1325 WB Almere
Gratis
Als hekkensluiter van onze reeks Graan Gesprekken kun je 23 januari genieten van een uniek driegangen menu met een hoofdrol voor Nederlandse granen. Kom met ons mee proeven en praten en genieten van performances en voordrachten!
Meld je aan!Pakhuis de Zwijger
Expo Zaal
Piet Heinkade 181 K
1019 HC Amsterdam
€ 24
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat? Kom dan naar ons wekelijkse vragenuurtje voor ondernemers in Natural Pavilion!
Natural Pavilion
Arboretum West
1325 WB Almere
Gratis