Agenda
Groot Graan Diner

Na ‘Kaf en Koren‘ en ‘Tasty Tarwe‘ sluiten we donderdag 23 januari aanstaande onze talkshowreeks De Graan Gesprekken af met een Groot Graan Diner. We nodigen je van harte uit om daarbij aanwezig te zijn!
Chef Pepijn Schmeink verzorgt een bijzonder driegangen menu met een hoofdrol voor Nederlandse granen. Tussen de gangen door gaan we met mensen uit de hele keten in gesprek over een toekomstbestendige graanproductie en -consumptie. Wat is nodig om op grote(re) schaal duurzaam graan te produceren? Met welke granen bakken we in de toekomst? Hoe smaakt goed graan?
Naast het panelgesprek kun je genieten van voordrachten en performances. Kortom: een unieke proeverij met smaken van de toekomst en een avondvullend programma tussen de gangen door!
Tot nu toe bevestigde bijdragers:
- Ruud Zanders (mede-initiatiefnemer Caring Farmers en mede-oprichter Kipster)
- Naveen Gopi (oprichter Mothers Kitchen Almere)
- Jeroen Klompe (regeneratieve boer, founder BoerBakkerBert en Soil Heroes)
- Roos Julia Bernson (muzikant)
Meer Evenementen
-
Elke dinsdagmiddag: vragenuurtje voor ondernemers
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat? Kom dan naar ons wekelijkse vragenuurtje voor ondernemers in Natural Pavilion!
Natural Pavilion (of online)
Arboretum West
1325 WB ALMEREgratis
-
Online Q&A about Food Pioneers Program 2025
The 7th edition of the Food Pioneers Programme is set to kick off in April. Have you been considering signing up, but have some questions you would like to ask? Join the webinar and Q&A session on Tuesday 18 March!
online
- Privacy Statement
- Alg.voorwaarden
- © Flevocampus 2025