Agenda

Groot Graan Diner

Als hekkensluiter van onze reeks Graan Gesprekken kun je 23 januari genieten van een uniek driegangen menu met een hoofdrol voor Nederlandse granen. Kom met ons mee proeven en praten en genieten van performances en voordrachten!
Groot graandiner

Wanneer

Tijd

Waar

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 181 K
1019 HC Amsterdam

Meld je aan!

Na ‘Kaf en Koren‘ en ‘Tasty Tarwe‘ sluiten we donderdag 23 januari aanstaande onze talkshowreeks De Graan Gesprekken af met een Groot Graan Diner. We nodigen je van harte uit om daarbij aanwezig te zijn!

Chef Pepijn Schmeink verzorgt een bijzonder driegangen menu met een hoofdrol voor Nederlandse granen. Tussen de gangen door gaan we met mensen uit de hele keten in gesprek over een toekomstbestendige graanproductie en -consumptie. Wat is nodig om op grote(re) schaal duurzaam graan te produceren? Met welke granen bakken we in de toekomst? Hoe smaakt goed graan?

Naast het panelgesprek kun je genieten van voordrachten en performances. Kortom: een unieke proeverij met smaken van de toekomst en een avondvullend programma tussen de gangen door!

Tot nu toe bevestigde bijdragers: