Wat
SamSamKookt
SamSamKookt
FC De Toekomst (Traverse 1a)
Eva Koolbergen en Fleur van der Kaaden vormen samen SamsamKookt, ontstaan tijdens de Flevo Campus Summer School 2021 en momenteel onderdeel van het Food Pioneers Programma (The Village ) van Flevo Campus, waarin ondernemers begeleid worden in de ontwikkeling en professionalisering van hun onderneming. Samsam Kookt verzorgt straatdiners, pop-up diners en luxe caterings, waarbij de nadruk ligt op het creëren van een intieme sfeer en het zorgen voor verbinding: met elkaar, met je buurt, met collega’s, vrienden of familie.
Samsam staat voor samen delen met andere mensen, samen spelen, samen leren, samen verantwoordelijk zijn voor een duurzame wereld en vóóral: samen eten. Samsam gelooft in de kracht van het delen van een maaltijd aan een lange tafel met vrienden, buren, familie en nieuwen bekenden, want samen eten verbindt. Tegelijkertijd is het ook een missie om mensen het verhaal achter het product te vertellen, en het bewustzijn te vergroten over waar ons eten vandaan komt. Het van Samsam Kookt is altijd vegetarisch, seizoensgebonden en zoveel mogelijk lokaal.
Voor dit Almeerse aanschuifdiner hebben Eva en Fleur een menu samengesteld met behulp van producten van Almeerse partners: met brood van buurtbakker BroodLetter, paddenstoelen van UPZWAM, spekkoek van Ibu Spekkoek en ambachtelijk ijs van IJspressi.
Het diner start om 18:30.
Dit evenement wordt uitgesteld tot een later tijdstip.
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat, en woon of onderneem je in Amsterdam? Kom dan dit najaar naar een van de drie vragenuurtjes voor ondernemers in Amsterdam Oost!
Impact Hub Amsterdam
Linnaeusstraat 2C
1092 CK Amsterdam
gratis
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat? Kom dan naar ons wekelijkse vragenuurtje voor ondernemers in Natural Pavilion!
Natural Pavilion
Arboretum West
1325 WB ALMERE
Graan is het meest gegeten ingrediënt ter wereld, maar wat weten we eigenlijk over de wereld van graan? In dit eerste programma van de reeks De Graangesprekken duiken we de geschiedenis in en nemen we samen met wetenschappers, voedingsdeskundigen en grote graanproducenten een kijkje in de keten.
Meld je aan!Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam
gratis
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat? Kom dan naar ons wekelijkse vragenuurtje voor ondernemers in Natural Pavilion!
Natural Pavilion
Arboretum West
1325 WB ALMERE
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat? Kom dan naar ons wekelijkse vragenuurtje voor ondernemers in Natural Pavilion!
Natural Pavilion
Arboretum West
1325 WB ALMERE
Of je nu net gestart bent, in een groeifase zit of net hebt opgeschaald: af en toe heb je als ondernemer behoefte aan een sparringspartner. Herken je dat? Kom dan naar ons wekelijkse vragenuurtje voor ondernemers in Natural Pavilion!
Natural Pavilion
Arboretum West
1325 WB ALMERE