Wat
SamSamKookt
SamSamKookt
FC De Toekomst (Traverse 1a)
Eva Koolbergen en Fleur van der Kaaden vormen samen SamsamKookt, ontstaan tijdens de Flevo Campus Summer School 2021 en momenteel onderdeel van het Food Pioneers Programma (The Village ) van Flevo Campus, waarin ondernemers begeleid worden in de ontwikkeling en professionalisering van hun onderneming. Samsam Kookt verzorgt straatdiners, pop-up diners en luxe caterings, waarbij de nadruk ligt op het creëren van een intieme sfeer en het zorgen voor verbinding: met elkaar, met je buurt, met collega’s, vrienden of familie.
Samsam staat voor samen delen met andere mensen, samen spelen, samen leren, samen verantwoordelijk zijn voor een duurzame wereld en vóóral: samen eten. Samsam gelooft in de kracht van het delen van een maaltijd aan een lange tafel met vrienden, buren, familie en nieuwen bekenden, want samen eten verbindt. Tegelijkertijd is het ook een missie om mensen het verhaal achter het product te vertellen, en het bewustzijn te vergroten over waar ons eten vandaan komt. Het van Samsam Kookt is altijd vegetarisch, seizoensgebonden en zoveel mogelijk lokaal.
Voor dit Almeerse aanschuifdiner hebben Eva en Fleur een menu samengesteld met behulp van producten van Almeerse partners: met brood van buurtbakker BroodLetter, paddenstoelen van UPZWAM, spekkoek van Ibu Spekkoek en ambachtelijk ijs van IJspressi.
Het diner start om 18:30.
Dit evenement wordt uitgesteld tot een later tijdstip.