Agenda

Lunch gemaakt met reststromen

Chef Bilal Bouazza van restaurant Laymous (tegenover het Verspil Me Niet Centrum!) kookt een heerlijke lunch met reststromen.
Bilal opdienen

Wat

Bilal Bouazza kookt lunch met reststromen

Wanneer

Tijd

Waar

Verspil Me Niet Centrum
Neringpassage 25
Lelystad

In het nieuwe Verspil Me Niet Centrum in Lelystad staan duurzaamheid en circulariteit centraal. Het centrum biedt een breed scala aan activiteiten en producten die bijdragen aan een circulaire economie.

Ook voedselverspilling staat er op de agenda, en in dat kader kookt chef kok Bilal Bouazza van restaurant Laymous (overbuurman van het Verspil Me Niet Centrum) op woensdag 25 september met groenten van de stadstuinderij op Utopia eiland en reststromen een heerlijke lunch in het Verspil Me Niet Centrum. Mensen die Bilal een beetje kennen weten dat hij er ongetwijfeld iets betoverends van maakt.

De kosten om deel te nemen aan deze lunch zijn € 12 per persoon. Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail aan hallo@vmnc.nl.

  • Bilal Bouazza