Agenda

Weekend van de Wetenschap 2024

Ook dit jaar doet Flevo Campus mee aan het Weekend van de Wetenschap! Kinderen tussen de 8 en 14 jaar kunnen op zondag 6 oktober in het Natural Pavilion meedoen aan diverse workshops rond het thema voedsel en natuur.
betere kwaliteit

Wat

Diverse demo's, workshops en belevenissen

Wanneer

Tijd

Waar

NATURAL PAVILION
ARBORETUM WEST
ALMERE

Beleef de wetenschap! Zondag 6 oktober opent Flevo Campus haar deuren tijdens het Weekend van de Wetenschap 2024. Hét gratis wetenschapsfestival voor jong en oud. Laat je verrassen en leer meer over de herkomst van jouw voedsel, volg interessante workshops, proef unieke smaken en ontdek wat voor soort gewassen je allemaal kunt laten groeien in een openbaar stadspark!

Wat valt er bij ons te beleven op 6 oktober?
Je kunt bijvoorbeeld leren hoe je zelf groenten kunt fermenteren. Je kan ook rode en groene crêpes bakken, meedoen met een kookworkshop of je eigen kruidenboter maken.

Nieuwsgierig geworden? Houd dit agenda item in de gaten voor meer informatie over de activiteiten op het Flevo Campus terrein!

Het volledige programma vind je vanaf 18 september op de landelijke website van het Weekend van de Wetenschap.

Hoe kom je bij Flevo Campus?

Openbaar vervoer
R-NET bus 330 stopt op een steenworp afstand van The Natural Pavilion (halte: Hortus). Busstation ’t Oor ligt op een loopafstand van ongeveer 15 minuten.

Met de auto
Het bezoekadres is Arboretum West 100, 1325 WB Almere.

Parkeren
Parkeren is alleen toegestaan op de aangewezen parkeerplekken in de buurt van The Natural Pavilion:

Impressie van vorig jaar