• menu

  De Village | Meld je aan voor het Food Pioneers Program

  De inschrijving voor het Village Food Pioneers Program, het onwikkelprogramma voor voedselondernemers is geopend. Het programma vindt plaats in de Village, dé plek voor ondernemers die hun bedrijf (of bedrijfsidee) willen doorontwikkelen samen met andere ondernemers en experts uit de hele voedselsector. In het programma bieden we gratis werkplekken aan op het bruisende Floriade Expo park voor een periode van zes maanden. In deze periode kunnen Villagers deelnemen aan workshops en ontvangen ze training en begeleiding van Food Hub, Impact Hub en Flevo Campus. Aanmelden voor het Food Pioneers Program in de Village kan tot 31 juli 2021. Samen veranderen we de wereld van voedsel!

  [ ?? read this in English]

  De aanmelding is gesloten: Je kunt je op dit moment niet meer aanmelden voor het Food Pioneers Program. 

  The Village: Food Pioneers Program

  Ben jij een (beginnend) voedselondernemer? Heb jij de ambitie om met jouw bedrijf de voedselwereld een beetje mooier te maken? Ben je op zoek naar een inspirerende werkplek en een community van gelijkgestemde ondernemers? Drie keer ja? Dan ben je klaar om deel te nemen aan het Food Pioneers Program van de Village.

  In dit programma van Flevo Campus worden kosteloos werkplekken aangeboden aan 15 voedselveranderaars vanaf september 2021. Als deelnemer word je in zes maanden tijd onderdeel van een hechte, groeiende community en mag je jezelf een echte Villager noemen. Onder begeleiding van voedselexperts uit de hele sector, ontwikkel jij je bedrijf en persoonlijke groei. Het doel van deze zes maanden is om jouw bedrijf of businessplan naar the next level te krijgen.

  Wie zoeken we?

  Voedselondernemers…

  • met grote dromen 
  • van alle leeftijden – of je nu net bent afgestudeerd of recent een carrièreswitch hebt gemaakt
  • die willen samenwerken in het Engels, de voertaal van de Village
  • die de eerste stappen hebben genomen voor het opzetten van hun bedrijf óf hun bedrijf al ontwikkeld hebben, maar op zoek zijn naar manieren om hun bereik te vergroten, concept door te ontwikkelen of een geheel nieuw aspect toe te voegen
  • die willen werken in een bruisende werkplek in Almere (gratis!) samen met andere Villagers.

  Wat bieden we?

  • Een community van inspirerende voedselondernemers
  • 2-wekelijkse meetings met alle deelnemers
  • Toegang tot de trainingsmodules van Aeres Hogeschool
  • Toegang tot het jaarlijkse programma van Flevo Campus, zoals Flevo Campus Live, Meet-Ups en Floriade Dialogues
  • Toegang tot het netwerk van Flevo Campus en Food Hub
  • Toegang tot het Impact Hub netwerk en de de digitale community van 17.000+ changemakers wereldwijd 
  • Toegang tot het digitale leerprogramma van Impact Hub bestaande uit 12 modules
  • Een final pitch-evenement 
  • Exposure tijdens de Floriade Expo in 2022
  • Een gratis werkplek voor zes maanden in de Village (op het Floriade Expo Park, in Almere)

  Inzicht in het Village Food Pioneers Program

  Elke 2-weken ontmoeten we elkaar digitaal of in de Village. We nemen je mee in een leerproces, waarin we de bouw van een succesvol bedrijf met impact doorlopen. Tijdens het programma ben je betrokken bij verschillende workshops (persoonlijk leiderschap, product prototyping en businessmodel casestudies), stellen we samen een roadmap op, houden we Q&A sessies met experts en hebben we momenten waarop we bij elkaar inchecken. Houd in ieder geval de volgende data vrij in je agenda: 

  • Vrijdag 27 augustus van 09:00 tot 16.00, (16:00-20:00 avondeten is optioneel)
  • Woensdagen van 09:30-12:00 op: 8 & 22 september, 6 & 20 oktober, 3 & 17 november, 1 & 15 december, 5 & 19 januari, 2 & 16 februari, 2 & 16 maart.

  Waarom moet je je aanmelden?

  In dit programma ga je ontdekken welke waarde jouw product of dienst heeft voor potentiële klanten. Je bouwt een stevige business case en leert hoe je jouw verhaal kunt vertellen. Je perfectioneert jouw pitch en krijgt feedback van mogelijke partners en opdrachtgevers. Daarnaast bieden we het Village Food Pioneers Program ter waarde van 3.500,- euro geheel kosteloos aan! 

  Ontmoet de eerste Villagers

  We vroegen onze eerste bewoners, de Village pioniers, waarom zij onderdeel wilden worden van de Village. Laat je inspireren en overtuigen door hun antwoorden!

  Interesse? Meld je nu aan!

  [Aanmeldformulier

  Je kunt je nu aanmelden voor het Food Pioneers Program van de Village. Word jij onderdeel van de volgende groep ondernemers die plaatsneemt in de Village? Ben jij er klaar voor om je food business een stap verder te brengen? Wij helpen je om deze droom waar te maken. Aanmelden kan tot 31 juli 2021.

  Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met Village ‘huisbaas’ Eva, 

  Het Village Food Pioneers Program is een co-productie van Flevo Campus, Food Hub en Impact Hub