• menu

  Voucher voor onderzoek en innovatie

  Flevo Campus zoekt vooruitstrevende voedselondernemers met onderzoeksvragen. Ben je een ondernemer met een innovatief idee om het voedselsysteem te verduurzamen, maar loop je tegen de grenzen aan van je eigen onderzoekscapaciteiten? Vraag een voucher voor onderzoek en innovatie aan!

  Flevo Campus stelt onderzoekscapaciteit van Aeres Hogeschool (Dronten en Almere) en WUR (Wageningen University and Research) beschikbaar door middel van een voucher, die je kunt aanvragen om je kennisvraag te laten beantwoorden. Denk bijvoorbeeld aan het onderzoek van een Flevolandse brouwer die graag lokaal gerst wilde inkopen. De waarde van de voucher is afhankelijk van de omvang van het onderzoek om uw kennisvraag te beantwoorden. De kennispartner van de Flevo Campus zal op basis van je kennisvraag een begroting van het onderzoek (het te verrichten werk) maken. Mogelijk worden er studenten ingezet om eenvoudige kennisvragen te beantwoorden. Over de totale omvang van de voucher dient de ondernemer 25% cofinanciering bij te dragen.

  Horizon Flevoland (voorheen OMFL), projectpartner van de Flevo Campus, ondersteunt u in het traject van het formuleren van de vraag tot aan de oplevering van de onderzoeksresultaten. Je kunt hiervoor een afspraak maken.

  Wil je in aanmerking komen voor een voucher?

  Dan kan je de aanvraag indienen via het aanmeldformulier. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Karin Senf, Senior Projectleidster Horizon Flevoland, via e-mail of telefonisch via +31 6 20209613.

  Procedure

  Je kennisvraag wordt voorgelegd aan de kennisinstituten en een beoordelingscommissie die een keer per maand bij elkaar komt. Na hun besluit krijg je bericht.