• menu

  Flevo Campus Summer School dag 5: Nieuwe Verbindingen

  Wat is de smaak van Flevoland? Het lijkt een vreemde vraag, want hoe kun je bepalen waar een hele provincie naar smaakt? Toch is ‘de smaak van Flevoland’ al twee jaar lang de gedachte achter veel van het onderzoek van de Flevo Campus, en ook van de jaarlijkse Flevo Campus Summer School. Ga je mee op onderzoek uit? Op dit blog delen we de belangrijkste lessen van de Flevo Campus Summer School, laten we je kennismaken met de deelnemers en de sprekers, en geven we alle geïnteresseerde lezers toegang tot een groot deel van de inhoud van de Summer School. Lees, luister, kijk, proef, eet en beleef mee!

  Zelf de keuken in

  De Flevo Campus Summer School zit er bijna op. Na een intensieve week vol excursies, lezingen, gesprekken, zelf oogsten, op bezoek bij de boer… gaan de deelnemers vandaag zelf echt aan het werk. Hoe vertalen ze alles wat ze deze week geleerd hebben naar het bord? Food designer Katinka Versendaal van The Eatelier helpt de deelnemers vandaag om van alle complexiteit een concreet gerecht te maken. Dat serveren ze vanavond aan het Flevo Campus netwerk.

  Katinka Versendaal (The Eatelier).

  Volg de Summer School ook via Instagram. Zelf aan den lijve ondervinden hoe Flevoland smaakt? Kom zaterdag 31 augustus naar het gratis festijn ‘Vier de smaak van Flevoland!’