• menu

  Flevo Campus Voucher

  Ben je een ondernemer, gevestigd in Flevoland en ben je bezig met innovaties op het gebied van voedsel? Heb je een vraag, gerelateerd aan voedsel die je zelf niet kunt oplossen? Dan kan de Flevo Campus wellicht helpen.

  De Flevo Campus stelt onderzoekscapaciteit van Aeres Hogeschool (Dronten en Almere) en AMS (Wageningen en TU Delft) beschikbaar door middel van een voucher, die u kunt aanvragen om uw vraag te laten onderzoeken. De vragen kunnen uit de gehele voedselketen afkomstig zijn, van voedselproductie tot distributie en van consumptie tot verwaarding van reststromen.

  De Ontwikkelingsmaatschappij, projectpartner van de Flevo Campus assisteert in het traject, van formulering van de vraag tot aan de oplevering van de onderzoeksresultaten. Het bedrag van de voucher is 7500 euro exclusief BTW en de bijdrage of inbreng van de ondernemer dient een waarde van 2500 euro exclusief BTW te hebben. Voor het totaalbedrag van 10.000 euro exclusief BTW voert een kennispartner van de Flevo Campus het onderzoek voor u uit.

  Vragen?

  Neem contact op met Karin Senf, Senior Projectleidster Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland, via e-mail Senf@omfl.nl of telefonisch via +31 6 20209613.

  Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier.