• menu

   Flevo Campus Radio ‘on air’!

   Ontdek de relatie tussen voedsel en gezondheid: ‘Tune in’ om in anderhalf uur meer inzicht te krijgen in de grote verscheidenheid aan interessante sprekers uit Flevoland en daarbuiten! Flevo Campus Radio gaat 12 oktober ‘on air’, van 18:00 – 19:30 vanuit Yakult Europa in Almere. In een dynamische radio talkshow, met podcasts, reportages, tafelgesprekken, muziek en meer bespreken we samen met de initiatiefnemers, wetenschappers, studenten, ondernemers de de meest innovatieve onderzoeken, de laatste inzichten uit de wetenschap en ontdekken we baanbrekende innovaties rondom voedsel, de stedelijke omgeving en gezondheid.

   FLEVO CAMPUS radio

   Donderdag 12 oktober

   Met onder andere: prof. dr. ir. Jaap Seidell (Vrije Universiteit), Lenny Vulperhorst (Kwartiermaker Flevo Campus), prof. dr. Eric Claassen (VU Amsterdam), dr. Janneke Samsom (Erasmus MC), prof. dr. Michiel Kleerebezem (Wageningen University), Pascal Jalhay

   18:00 – 19:30

   Live te volgen via www.flevocampus.nl

   Op dezelfde dag vindt in Almere de Flevo Campus Food Conference plaats. Wij starten wanneer deze conferentie afloopt, en blikken met onze gasten terug op deze interessante conferentie!

   Flevo Campus is de broedplaats voor innovaties en wetenschappelijke toepassingen op het gebied van voedselvoorziening in groeiende steden. Op de Flevo Campus komen studenten, docenten, onderzoekers en ondernemers samen om te onderzoeken en te testen hoe we voedselvoorziening in groeiende steden duurzaam kunnen veranderen en vernieuwen. Het blijft niet bij onderzoek: Almere en omgeving zijn onze live praktijkwerkplaats waar we kennis overdragen en omzetten in nieuwe producten en diensten.