• menu

  Flevo Campus is op zoek naar een Adviseur Programma

  Flevo Campus is op zoek naar versterking. Na ruim 2 jaar is er een sterke basis gelegd, zijn vele projecten, programma’s en onderzoeken opgestart en liggen er nog veel mooie plannen in het verschiet. Om deze tot uiting te brengen zijn we op zoek naar een Adviseur Programma. Interesse? Solliciteer dan uiterlijk 21 maart.

  Wat ga je doen?
  In deze functie bemoei je je op het hoogste niveau met een van de belangrijkste mondiale thema’s van deze tijd: vernieuwing van stedelijke voedselvoorziening. Op dit thema heb je drie rollen: projectleider, adviseur (bij elkaar 2 tot 3 dagen) en communicatiemedewerker (1 tot 2 dagen). De projecten die je zelf leidt of waarin je een adviserende rol speelt sluiten aan bij de doelstellingen van Flevo Campus. In deze fase is er nog alle ruimte om zelf je functie vorm te geven en voor eigen initiatief, uiteraard in afstemming met je collega’s en de werk- en projectgroepen waar je deel van uitmaakt. Extern onderhoudt je een sterk netwerk van wetenschappers, ondernemers, onderwijsmedewerkers, media, bestuurders etc. Je maakt hierbij gebruik van allerlei verschillende communicatiemiddelen en van je kennis op MarCom-gebied. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de inhoud en oplevering van diverse on – en offline communicatiemiddelen van Flevo Campus. Ook schrijf je berichten gebaseerd op wetenschappelijke artikelen en andere complexe teksten.

  Je komt in dienst bij gemeente Almere (Flevo Campus), maar je werkplek is zeer divers. Zo werk je in de metropool regio Amsterdam en Flevoland samen met veel jonge ondernemers en onderzoekers die zich bezighouden met vernieuwing van stedelijke voedselvoorziening.

  Wij vragen

  Wie ben jij?
  Voor deze functie zijn we echt op zoek naar een ambitieuze topper: iemand die breed internationaal georiënteerd is. Iemand met diplomatieke lef. Vanuit eigen vakkennis en professionaliteit neem je de ruimte om zelfstandig beslissingen te nemen en je werk vorm te geven. Je bent flexibel, je neemt verantwoorde risico’s. Je zoekt de afstemming met je collega’s en schaalt op als dat nodig is. Je bent een natuurlijke samenwerker, positief kritisch en je streeft naar topkwaliteit. Je bent vertrouwd met het vertalen van wetenschappelijke analyses (veelal in het Engels) naar concrete activiteiten. Uiteraard heb je flinke affiniteit met het thema voedsel en duurzaamheid.

  Wat heb je nog meer in huis?
  Gezien het internationale karakter van de functie is je talenkennis uitstekend. Dat betekent dat naast Nederlands, je Engels van academisch schrijfniveau is en dat ook een derde taal (Italiaans, Duits, Frans, Spaans) van zeer gevorderd niveau is. Je bent bijvoorbeeld in staat om telefonisch met de secretaris van de burgemeester van Turijn te overleggen en je kunt prima stukken in het Engels schrijven op wetenschappelijk niveau. Omdat je op internationaal topniveau werkt met gerenommeerde wetenschappers, politici, burgemeesters etc, vragen we iemand met academisch werk- en denk niveau (sociaal wetenschappelijke vooropleiding). Het gaat om een medior functie in een programma/projectomgeving, eerdere ervaring strekt zeer tot aanbeveling.

  Wij bieden

  Wat hebben we je te bieden?
  Wij belonen je inzet. In de eerste plaats met een inspirerende werkomgeving en een baan met internationale impact. Als Adviseur Programma Flevo Campus, in dienst bij gemeente Almere waarderen we dat in de vorm van een:

  • salaris van maximaal 4859,- bruto per maand (36 uur)
  • de mogelijkheid/ruimte om tijd- en plaats onafhankelijk te werken.
  • reiskostenvergoeding voor auto of OV. Daarnaast heb je recht op extra – reiskostenvergoeding op basis van de fiscaal voordelige ‘uitruilregeling’.
  • dertiende maand en vakantiegeld, opgebouwd via een Individueel Keuzebudget (IKB). Je kunt dit budget op meerdere manieren benutten.
  • uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen, zodat jij je verder kunt ontwikkelen. Jij slim, wij slimmer.

  Werk je liever minder dan 32 uur per week, dan is dat uiteraard bespreekbaar.

  Informeren en solliciteren
  De sluitingsdatum is 21 maart 2019. Meer weten? Lenny vertelt je er graag meer over. Je bereikt hem via 06 53 405 515 of via l.vulperhorst@aef.nl

  Interesse? Solliciteer dan uiterlijk 21 maart.