• menu

  Agenda

  27- 29 maart

  9.00 - 18.00 uur

  Workshop Sustainable Food Planning

  Tijdens de AESOP Sustainable Food Planning workshop, op 27, 28 en 29 maart 2019, komen PhD-studenten, onderzoekers en young professionals samen in Almere voor drie dagen workshops rondom stedelijke voedselvoorziening.

  Meer informatie

  28 maart

  9.00 - 18.00 uur

  Floriade Dialogues Summit

  Hoe maken we steden groener en gezonder? Waar staan we en hoe ver hebben we nog te gaan? En wat is de beste manier om steden van voedsel te voorzien? Verwacht een levendige wetenschappelijke dialoog afgewisseld met inspirerende cases en best practices van internationale wetenschappers, activisten en koplopers tijdens de Floriade Dialogues Summit!

  Meer informatie

  4 april

  17.00 - 20.00 uur

  Meet Up Agroforestry

  Tijdens de Meet Up Agroforestry verzamelt Flevo Campus experts op dit gebied om de uitdagingen en kansen op dit gebied te presenteren en de vervolgstappen te definiëren. Meer info en aanmelden: hier.

   

  augustus

  4 dagen

  Flevo Campus Summer School

  Tijdens dit programma gaan 20 studenten en young professionals op zoek naar de smaak van Flevoland en maken daarvoor een tour door de provincie, terwijl ze kamperen in Almere. Meer informatie volgt in het voorjaar.

  augustus

  Het Grote Flevoland Diner

  De smaak van Flevoland, het resultaat van de Flevo Campus Summer School, wordt gepresenteerd tijdens Het Grote Flevoland Diner waar food professionals uit Flevoland uit de hele voedselketen welkom zijn. Het diner is een eerbetoon aan de voedselsector van Flevoland en is een stap in de verdere ontwikkeling van Flevoland haar eigen voedselcultuur. Meer informatie volgt in het voorjaar.

  december

  9.00 - 14.00 uur

  Flevo Campus Live 2019

  Jaarlijks nodigt Flevo Campus studenten en young professionals uit om het jaar af te sluiten om met experts uit het veld te brainstormen over de meest actuele thematiek. Meer informatie over het programma volgt in het najaar.