menu

Flevo Campus Radio

Ontdek de relatie tussen voedsel en gezondheid: ‘Tune in’ om in anderhalf uur meer inzicht te krijgen in de grote verscheidenheid aan interessante sprekers uit Flevoland en daarbuiten!

Uitgezonden op 12 oktober – binnenkort is de volledige uitzending terug te luisteren via deze pagina.

Beluister nu alvast de podcast die Janno Lanjouw opnam met prof. dr. Jaap Seidell hier terug.

Met onder andere: prof. dr. ir. Jaap Seidell (Vrije Universiteit),  Simone Eijsink (Flevo Campus), prof. dr. Eric Claassen (VU Amsterdam), dr. Janneke Samsom (Erasmus MC), prof. dr. Michiel Kleerebezem (Wageningen University), Pascal Jalhay (Marfo)

Flevo Campus is de broedplaats voor innovaties en wetenschappelijke toepassingen op het gebied van voedselvoorziening in groeiende steden. Op de Flevo Campus komen studenten, docenten, onderzoekers en ondernemers samen om te onderzoeken en te testen hoe we voedselvoorziening in groeiende steden duurzaam kunnen veranderen en vernieuwen. Het blijft niet bij onderzoek: Almere en omgeving zijn onze live praktijkwerkplaats waar we kennis overdragen en omzetten in nieuwe producten en diensten.