menu

8 december 2017: Flevo Campus Live!

Stedelijke voedselvoorziening is een van de belangrijkste thema’s van onze tijd. Hoe zorgen we dat er voor inwoners van steden voldoende voedsel is, dat zij gezond leven, minder voedsel verspillen en beter kunnen omgaan met afval?

In Almere gebeurt iets bijzonders. Als relatief nieuwe stad, op het grensvlak van een grootschalig land- en tuinbouwgebied in Flevoland en de metropoolregio Amsterdam, wil Almere dé plek zijn waar foodprofessionals van de toekomst worden opgeleid en waar nieuwe ideeën, innovaties en projecten worden bedacht, getest en uitgevoerd. Ideeen, innovaties en projecten die bijdragen aan het beter organiseren van de voedselvoorziening van steden.

Om dit mogelijk te maken, bouwen wij aan de Flevo Campus. En daar hebben wij jouw hulp bij nodig! Dit is je kans om bij te dragen aan de toekomstige voedselvoorziening van de metropoolregio Amsterdam-Almere!

De Flevo Campus nodigt 100 ambitieuze studenten uit om in een interactieve ochtendsessie, in nauwe samenwerking met 7 experts op het gebied van voedsel en de stad, de agenda voor steden van de toekomst en daarmee de Flevo Campus tot 2022 te helpen ontwikkelen.

  • Ontmoet topexperts op het gebied van voedsel en de stad
  • Netwerk met de beste studenten uit heel Nederland
  • Ontmoet ondernemers en bedrijfsleven
  • Maak kans op deelname aan het vervolgtraject in de Flevo Campus Denktank
  • Draag bij aan hét vraagstuk van de komende eeuw: hoe voeden we groeiende steden?

Wij zijn op zoek naar ambitieuze studenten en young professionals (tot en met 35 jaar) met interesse en expertise op het gebied van voedsel, gezondheid, landbouw, en de stad. Meedoen? Binnenkort kan je je aanmelden via deze site.

8 december 2017

09:00 – 14:00

Stadhuisplein Almere

Volg @Flevocampus op Twitter en deze website voor meer informatie.

Vragen? info@flevocampus.nl