menu

Luister! Flevo Campus Radio

Op 1 juni vond de eerste live uitzending van de Flevo Campus Radio plaats. In een glazen kas op de Grote Markt in Almere kwamen veel interessante gasten langs die vertelden over hun relatie met de Flevo Campus. Tijdens de twee uur durende radioshow werden de nieuwste inzichten over de relatie tussen voedsel en de stad besproken.

‘Flevo Campus is de broedplaats voor innovaties en wetenschappelijke toepassingen op het gebied van voedselvoorziening in groeiende steden,’ aldus Lenny Vulperhorst, kwartiermaker van de Flevo Campus.

Sigrid Wertheim-Heck in gesprek met Janno Lanjouw over over de voedselvoorziening in steden van het verleden, heden en de toekomst.

Wethouder René Peeters: ‘Almere is bij uitstek de plek om de Flevo Campus te laten groeien.’

De winnaars van de Floriade Werkt! Challenge.