menu

De Flevo Campus ‘on air’!

Ontdek de rol van voedsel in de stad: ‘Tune in’ om in twee uur meer inzicht te krijgen in de ambities van de eerste wetenschappelijke projecten waarmee Flevo Campus officieel is afgetrapt! Flevo Campus gaat 1 juni ‘on air’, van 17:00 – 19:00 vanuit een kas midden op de Grote Markt in Almere. In een dynamische radio talkshow, met podcasts, reportages, tafelgesprekken, live muziek en een keynote bespreken we samen met de initiatiefnemers, wetenschappers, studenten, ondernemers en de Almeerse burger de de meest innovatieve onderzoeken, de laatste inzichten uit de wetenschap en ontdekken we baanbrekende innovaties rondom voedsel, de stedelijke omgeving en gezondheid.

FLEVO CAMPUS radio

Met onder andere Janno Lanjouw (voedseljournalist voor de Correspondent), dr. Sigrid Wertheim-Heck (lector Voedsel en Gezond Leven, Aeres Hogeschool), Lenny Vulperhorst (kwartiermaker Flevo Campus), Jan-Nico Appelman (gedeputeerde Provincie Flevoland), René Peters (wethouder gemeente Almere), Karin Senf (Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland ), dr. Saskia Visser (AMS Institute/WUR), dr. ir. Gerben Mol (AMS Institute/WUR), dr. ir Jan Vreeburg (AMS Institute/WUR), dr. Esther Veen (AMS Institute/WUR), een podcast van de SFYN Academie, de winnaars van de Floriade Werkt! Challenge, live muziek van Daniel van der Zee, en veel meer!

Donderdag 1 juni

17:00 – 19:00

Glazen kas op de Grote Markt in Almere

Live te volgen via www.flevocampus.nl

Op dezelfde dag vindt in Almere NRC Live: AgriFoodTech plaats. Wij starten wanneer deze conferentie afloopt, en blikken met onze gasten terug op een volle dag agri, food & tech.

Flevo Campus is de broedplaats voor innovaties en wetenschappelijke toepassingen op het gebied van voedselvoorziening in groeiende steden. Op de Flevo Campus komen studenten, docenten, onderzoekers en ondernemers samen om te onderzoeken en te testen hoe we voedselvoorziening in groeiende steden duurzaam kunnen veranderen en vernieuwen. Het blijft niet bij onderzoek: Almere en omgeving zijn onze live praktijkwerkplaats waar we kennis overdragen en omzetten in nieuwe producten en diensten.